Laptop Toshiba Satellite Pro P855-32E – pret si specificatii

'

Laptop-ul Toshiba Satellite Pro P855-32E este un model destinat profesionistilor, care aduce posibilitatea vizionarii imaginilor 3D pe un ecran cu o rezolutie Full HD si specificatii foarte puternice. Acest laptop poate fi achizitionat la pretul de aproximativ 4500 RON, un pret recomandat de producator. Design-ul acestui laptop este elegant si inspira performanta prin dimensiunile medii, grosimea foarte mica si stratul de aluminiu gravat de care dispune.

vezi-pret-model

 

laptop-toshiba-satellite-p855Design-ul este imbunatatit si prin amplasarea difuzoarelor intr-un mod cu totul inovator si de suprafata tactila extinsa pe o suprafata mai mare decat in cazul altor modele din aceeasi generatie.

Laptopul este dotat cu functii ecologice pentru reducerea consumului de energie in modul stand by cu pana la 25%, astfel incat imbunatateste performantele bateriei. Imaginile redate pe ecranul laptop-ului sunt superioare, atat in cazul filmelor cat si in cazul chat-ului video, oferind utilizatorilor experiente de calitate printr-un dispozitiv high-end.

Acesta combina performantele unui calculator de birou de mare putere cu mobilitatea si flexibilitatea pe care o ofera un laptop, iar persoanele din mediul de afaceri sau acelea care isi desfasoara munca zilnica in mediul online vor beneficia de viteza si de o capacitate de stocare a datelor foarte mare.

Specificatiile tehnice ale acestui laptop sunt, asa cum era de asteptat, direct proportionale cu design-ul dedicat pretentiosilor. Procesorul pe care il detine acest laptop este produs de Intel si este un model Intel Core i7, cu o tehnologie 22 nm si o frecventa setata la 2400 MHz si de 3400 MHz in modul Turbo Boost. Memoria cache a procesorului este de 6144 KB.

Placa video este una dedicata cu o capacitate de 2048 MB, NVIDIA GeForce, modelul GT 640 M, cu o capacitate a chipset-ului de 2048 MB.

In ceea ce priveste capacitatea de stocare a hard disk-ului, acesta poate stoca informatii si fisiere cu o marime de pana la 1 TB, iar HDD-ul are o viteza de rotatie de 5400 de rotatii pe minut. In schimb, capacitatea memoriei RAM este de 8 GB, iar tipul memoriei este DDR3. Memoria poate fi extinsa pana la 16 GB, avand doua sloturi ocupate.

Display-ul are o diagonala de 15.6 inch si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, iar in modul 3D, o rezolutie echivalenta cu 1366 x 768 pixeli. Tehnologia utilizata in cazul display-ului este LCD LED, dispunand de un afisaj 3D care nu necesita ochelari. Conexiunea la internet poate fi realizata prin cablu de tip RJ-45 sau wireless cu ajutorul protocolului 802.11 b/g/n.

Toshiba Satellite Pro P855 are posibilitatea de a trimite si de a primi fisiere si date prin bluetooth 4.0. Referitor la conectivitatea prin cablu, modelul dispune de conectori pentru conectarea cu alte dispozitive externe. Acestea se pot conecta prin HDMI, printr-o iesire audio, un port pentru microfon, patru porturi USB 3.0 si un port VGA.

Bateria este de tip Li-Ion, iar dispozitivul are o greutate  totala de 2.94 kg si dimensiuni de 385 x 29.77 x 252.2. Tastatura internationala care contine si o tastatura numerica este iluminata, iar touchpad-ul are un control multi touch pentru gesturi.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.