Laptop HP ProBook 455 G1, un model pentru nevoile oricarei afaceri

'

Laptopul HP ProBook 455 G1 este un model lansat de curand care este destinat publicului din sfera profesionala, acolo unde este nevoie de mobilitate, performanta si viteza, dar si un design excelent. Asadar, compania HP a lansat de curand modelul HP ProBook 455 G1 care poate fi achizitionat la pretul de aproximativ 1850 RON.

vezi-pret-model

Producatorul ofera o garantie de 12 luni acestui produs, garantie care poate fi extinsa in magazinele partenere, contra cost. Design-ul acestui laptop este elegant, de culoare inchisa, cu o carcasa si o tastatura de culoare neagra, iar restul invelisului este de culoare argintie. Acesta este fabricat dintr-un material compus din aluminiu si fibra de sticla, pentru o durabilitate si o rezistenta ridicata. Astfel, dispozitivul este pe cat de elegant, pe atat de usor.

 

Calitatile care recomanda acest laptop sunt mobilitatea si designul de ultima generatie, abilitatile multimedia, securitatea si protectia, durabilitatea si increderea pe care o ofera.

Laptop HP ProBook 455 G1

Caracteristicile acestui laptop sunt bazate pe calitatile enumerate mai sus. Procesorul acestui model este unul AMD Quad Core din seria A8, 4500M, cu un numar de 4 nuclee si o tehnologie a procesorului 32nm. Frecventa este de 1900 MHz, iar memoria cache cu care se lauda este de 4096 KB.

 

 

Procesorul grafic este si el integrat, apartinand modelului AMD Radeon HD 7640G. Placa video a acestui laptop este una dedicata, avand o capacitate de 2048 MB si un tip de memorie DDR3. Modelul placii video este HD 8750M.

 

 

Capacitatea RAM este de 4 GB, setata la o frecventa de 1600 MHz si avand doua sloturi dintre care doar unul este ocupat. Hard disk-ul are o capacitate de stocare de 750 GB si o viteza de rotatie de 5400 RPM, pe un tip de dispozitiv HDD.

 

 

Display-ul acestui model  are o diagonala de 15.6 inch si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, un format al display-ului de tip HD si utilizeaza tehnologia LCD LED pentru o luminozitate superioara si un design mult mai ingust. Din punct de vedere al conectivitatii, laptopul se poate conecta cu dispozitivele externe care suporta HDMI, porturi USB 2.0 sau 3.0 si VGA. De asemenea, laptop-ul se poate conecta la sisteme audio sau casti prin iesirea audio si la microfon prin mufa speciala dedicata acestuia. Conectarea la internet prin cablu se face cu ajutorul cablului RJ 45, Ethernet.

Laptop-HP ProBook-G1

 

Conexiunea la internet wireless se face cu ajutorul standardului 802.11 b/g/n. De asemenea, acesta are posibilitatea de a transfera fisiere si date prin Bluetooth 4.0.  Din punct de vedere al bateriei, laptop-ul isi arata puterea, avand o baterie Li-Ion cu 6 celule. Greutatea totala a acestui model este de 2.26 kg, iar dimensiunile lui sunt de 375 x 22.8 x 256 mm.

Tastatura contine si o tastatura numerica si detine o caracteristica foarte utila anti-stropi. Touchpad-ul are un suport pentru gesturi multi-atingere, oferind utilizatorului o experienta confortabila. Sistemul de operare instalat pe acest laptop in momentul achizitionarii este Free DOS, astfel incat viitorul utilizator poate alege ce tip de sistem de operare sa foloseasca, in functie de nevoile si gusturile pe care le are.

 

Share this post:

Leave a Comment