LG G Pad – Pret si Strategie Gadgeturi G

'

LG a lansat noua tableta LG G Pad, parte a seriei de gadgeturi G

Lansarea a avut loc in cadrul IFA 2013, un targ international de IT & Tech ce a avut loc la Berlin in luna septembrie a acestui an.

In luna august, sud-coreenii de la LG au reusit sa scoata un telefon cu care au depasit toate asteptarile si a atins un nivel de performanta foarte ridicat, anume noul LG G2, telefonul varf de lancie fara concurent. Se astepta ca firma asiatica sa scoata pe piata in urmatoarea perioada si o tableta concurentiala, de o inalta calitate. Dupa o scurta perioada de timp, CEO-ul acestei companii a confirmat informatiile.

 

In cazul in care ar fi sa facem o comparatie, intre strategia abordata la proiectarea si prezentarea punctelor forte a lui LG G2 si G Pad, vom observa ca si in cazul tabletei LG G Pad 8.3 isi utilizeaza inovatia in domeniu, pentru a-si impresiona potentialii cumparatori si a-i transforma in clienti. Este vorba despre ecranul la inalte standarde de calitate ale telefonului mobil, regasit la o alta scara si pe tableta. LG G Pad este prima tableta care are un ecran de 8 inchi cu o calitate a imaginii Full HD. De fapt este prima tableta de 8 inchi cu aceasta rezolutie, deoarece dimensiunea reala a tabletei este de 8,3 inch,

 

lg-g-padVom detalia configuratia LG G Pad in cele ce urmeaza si vom afla si la ce anume este prima noua tableta. Au mai existat tablete de 8 inchi, ceea ce este foarte interesant este raportul de aspect diferit al tabletei de 16:10, spre deosebire de celealte tablete cu 16:9 sau 4:3, astfel LG sustine ca tableta lor este prima din formatul 16:10 mai mare de 8 inchi cu rezolutie 1920 x 1200.

Densitatea de pixeli este de 273, procesorul este un Soc quadcore Qualcomm Snapdragon 600 ce detine o frecventa de 1,7 GHz, bine impulsionat de o memorie RAM de 2GB.

 

Memoria interna este de 16 GB, camere foto / video sunt de 5 respectiv 1,3 megapixeli ruland pe sistemul de operare Android 4.2.2 denumit si Jelly Bean. Greutatea tabletei este de 338 de grame, cu o grosime de 8,33 milimetri si o baterie rezistenta, de 4600 mAh. Pretul tabletei este de ~1300 Lei, in configuratia de mai sus.

 

Vezi aici LG G Pad pret actualizat si descriere completa

 

Lansarea acestei tablete vine dupa o perioada de doi ani de seceta in acest domeniu al fabricii sud-coreene, ultima tableta a lor a fost produsa acum doi ani cand piata Ipad-urile domina intr-o asa masura, incat ceilalti mari producatori nu isi acopereau cheltuielile de cercetare si dezvoltare din vanzarea de tablete. Intre timp balanta s-a mai echilibrat, ajungand ca in prezent piata tabletelor Android sa o depaseasca usor pe cea a tabletelor cu IOS, iar LG vine cu o alternativa reusita pe piata terminalelor utilizatoare de Android.

Piata va fi revigorata de aparitia acestui nou produs in cel de al patrulea trimestru a acestui an, moment in care, dupa targul IFA 2013 de la Berlin cu siguranta vor aparea foarte multe alte produse concurentiale de la marii granzi ai momentului precum Samsung, Sony, HTC etc. Nu se stie exact data de lansarea a noului gadget, dar se stie sigur ca va avea cel putin doua aplicatii interesante: QPair si QSlide, dar si functii de multitasking cu ajutorul carora se pot deschide mai multe aplicatii simultan.

 

Share this post:

One Comment

  1. Minu says:

    Lg cred ca este brandul cel mai renumit pentru calitate, ei si cu sony avand in vedere ca sony usor , usor se retrage cel putin din sectorul European tin sa cred ca Lg are de castigat asa putin…

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.