LG G2 – pretul celui mai bun telefon la ora actuala?

'

LG G2 este denumirea noului telefon al celor de LG (Life’s Good), care incepand cu acest moment, deschid productia unei noi serii de telefoane G, renuntand la vechile telefoane din gama Optimus.

 

Telefonul a fost lansat oficial in data de 8 august 2013 si se preconizeaza a fi, un redutabil competitor pentru cele mai performante modele Android, disponibile pe piata la ora actuala, precum: Samsung Galaxy S4, HTC One, Motorola Moto X si Sony Xperia Z.

 

Caracteristici si pret LG G2

lg-g2Noul telefon LG G2 a surprins pe toata lumea, foarte putini fiind cei care se asteptau ca LG sa scoata un telefon atat de competitiv, la un pret rezonabil, intr-o asemenea perioada in care sunt lansate atatea telefoane ‘varf de lance’ de catre toti marii producatori de telefonie mobila.

O informatie foarte interesanta si inedita in acelasi timp, legata de acest telefon este ca nu are nici un buton pe partea frontala sau laterala, butonul de activare a ecranului cat si tastele de ajustare a volumului se gasesc pe partea din spate a telefonului langa camera, acesta fiind un element unic de design disponibil la ora actuala pe piata.

 

Configuratia LG G2 este mult mai buna decat a oricarui alt telefon mobil quad core aparut pe piata pana in acest moment. El are pe partea de hardware tot ce este mai performant din toate punctele de vedere, surclasandu-i pe toti potentialii sai competitori.

Ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 care se regaseste pe toate telefoanele mobile de varf, iar faptul ca isi depaseste concurenta este foarte clar incepand de la procesorul QualComm Snapdragon 800 de 2,26 GHz, comparandu-l cu S4 care are un Snapdragon 600 de 1,9 GHz. Telefonul are 2 GB RAM, la fel ca majoritatea terminalelor premium disponibile pe piata la ora actuala. Aceste performante ar fi suficiente pentru a avea certitudinea ocuparii primului loc in testele viitoare realizate pe super smartphoneuri, dar el domina competitia si la alte aspecte.

 

Ecranul telefonului este de 5,2 inches cel mai mare la ora actuala spre deosebire de S4 si Xperia Z cu 5,0 inchi sau HTC One si Moto X cu 4,7 inchi. Are o rezolutie nativa egala cu 1920 x 1080 pixeli, cu un numar de pixeli si culori care ofera o claritate mult peste ceea ce poate distinge ochiul uman. Camera foto de pe spatele telefonului este de 13 megapixeli, are o multime de functii noi si utile, stabilizare optica in timp ce camera frontala este de doar 2,1 megapixeli.

 

Bateria nu se poate schimba si este de 3000 mAh, in timp ce S4 are o baterie de 2600 mAh(schimbabila), iar ceilalti competitori pana in 2330 mAh, s-ar parea ca din nou exceleaza noul LG, insa s-ar putea ca autonomia totala sa fie mai scazuta decat a unui S4, tinand cont de performantele hardware sunt asa de ridicate, care includ si un GPU Adreno 330 in timp ce celelalte patru modele competitoare au modelul mai vechi, Adreno 320.

Telefonul va fi disponibil in variantele populare de 16 si 32 GB pe doua culori alb si respectiv negru.

telefon-lg-g2

 

Functiile speciale ale LG G2, sunt numeroase: KnockOn este o functie menita sa rareasca pe cat posibil utilizare butonului de pe spate destinat deblocarii telefonului, astfel cu o dubla atingere telefonul va fi activ, Plug & Pop sugereaza utilizatorului aplicatii intr-un mod inteligent in functie de dispozitive conectate la telefon, Slide Aside inchide simultan toate aplicatiile printr-o simpla atingere cu trei degete, iar daca sunteti sunat, simpla ridica a telefonului si apropierea lui de ureche va incepe convorbirea, functionand la fel ca un telefon fix.

 

Functia QuickRemote, prezenta sub alte denumiri si la competitori, permite controlarea aparaturii din casa prin infrarosu cu ajutorul telefonului. Pretul LG G2 este in jur de 2000 RON.

check_price1

Share this post:

Leave a Comment