Magazine Black Friday – telefoane, tablete, laptopuri

'

Si anul acesta, Black Friday vine cu surprize mari, incepand mai devreme cu o saptamana decat in celelalte tari (startul se da pe 21 noiembrie la ora 00:00).

Dupa cum puteti vedea AICI, marile magazine online sustin evenimentul BF cu reduceri reale si substantiale la telefoane, tablete, laptopuri etc.

Cine ramane sa duca greul click-urilor nesfarsite?

Lista cu magazine Black Friday 2015

In segmentul IT&C lucrurile sunt simple, daca vorbim de online:

– primul este eMag, incontestabil lider de piata, de la care asteptam aceeasi stabilitate a platformei si aceeasi rigurozitate cu care ne-a obisnuit de ceva timp. Chiar daca preturile nu vor fi cele mai mici, de multe ori siguranta existentei stocurilor in magazin, precum si procesarea profesionista a comenzilor, ne face sa luam decizii intelepte, in care 10-20 de lei fac diferenta intre o achizitie relaxata si una cu batai de cap, sau chiar ratata.

– urmeaza Evomag, de la care a plecat nebunia cu devansarea datei Black Friday. Magazinul este matur, a trecut si el prin focurile a doua editii Black Friday in care (sporadic) a inregistrat probleme cu accesarea platformei, din cauza traficului mult marit in ziua cu pricina. Ofertele Evomag sunt greu de batut in privinta preturilor, speram doar ca stocurile sa nu le creeze probleme.

– Azerty este fratele de business al lui MarketOnline, fiind specializat in echipamente de birou (laptopuri, imprimante, tablete etc). Este un magazin relativ nou, dar are preturi decente si merita sa-i dati o sansa. La urma urmelor, o comparatie scurta va va face sa realizati daca preturile sunt competitive sau nu. Grupul din care face parte este onorabil, cu vechi state in vanzare online si referinte general pozitive, asa ca poate fi recomandat fara probleme.

– MarketOnline, de care aminteam mai sus, are o oferta mai mult decat interesanta, in care se specifica faptul ca va oferi clientilor sai de doua ori diferenta de pret, daca acestia vor gasi la un alt magazin Black Friday un pret mai mic pentru produsul in cauza. Suna bine, vanatorii de premii isi pot freca palmele!

 

Daca trecem in ograda produselor second-hand, lucrurile se prezinta dupa cum urmeaza:

– CIT Grup, deja un reper in vanzarile de produse refurbished / second-hand din Romania, vor oferi reduceri la TOATE produsele din magazin!

– EVOcomputers, magazin curatel, aerisit, preturi mici si sustinere BF. Nu sunt un nume, precum cei de mai sus, dar par rezonabili.

– Laptopgarage, magazinul in care iti poti upgrada, tuna sau repara laptopul.

black-friday-magazine

Cam astea sunt recomandarile pentru magazine Black Friday online in materie de IT&C, pentru fashion lucrurile se complica exponential, existand zeci de magazine, care mai vechi si mai stabile, care mai noi si care abia acum vor sa intre pe piata si sa dea lovitura.

Fiti cu grija, cantariti preturile si siguranta pe care v-o inspira magazinul la care ati zarit oferta vietii, dupa care cumparati si bucurati-va de ea!

 

 

 

Share this post:

Leave a Comment