Mark Zuckerberg s-a apucat de citit

'

In cea mai veritabila ingenuitate americana, Mark Zuckerberg (CEO Facebook), a declarat (unde altundeva decat intr-o postare pe reteaua sociala) ca in anul 2015 va citi o carte pe saptamana. Sau macar va incerca. Trebuie sa recunoastem ca, pentru un american de succes, e o provocare dura.

Fondatorul Facebook ne dezvaluie cu mare entuziasm:

I’ve found reading books very intellectually fulfilling. Books allow you to fully explore a topic and immerse yourself in a deeper way than most media today. I’m looking forward to shifting more of my media diet towards reading books.”

Plini de sinceritate la randul nostru, nu putem rata ocazia de a ne minuna cum un om cu asemenea putere la nivel mondial, descopera, abia acum, ce inseamna cititul unei carti.

In cazul in care doriti sa fiti la curent cu ce citeste Zuck saptamanal, aflati ca si-a creat o pagina Facebook, dedicata impartasirii minunatei lumi a cartilor, deocamdata necunoscuta lui.

Pentru prima saptamana din an, Mark Zuckerberg a ales „The End of Power: From Boardrooms to Battlefields and Churches to States, Why Being In Charge Isn’t What It Used to Be, carte scrisa de Moisés Naím. Probabil e de prisos sa va spunem ca ea este deja epuizata pe Amazon.

mark-zuckerberg-citeste

O sa va tinem la curent cu lecturile miliardarului. Spor la citit, Zuck!

 

Share this post:

2 Comments

 1. Okun says:

  Ma amuza aceasta incercare a lui de a se cultiva sau culturaliza 🙂 in vazul lumii, asta daca nu cumva in spate sta o inteligenta campanie de marketing facuta unor carti pe care nu le cumpara nimeni.

  • Ovidiu says:

   Nu cred ca e vorba despre vanzarea unor carti, sunt sume prea mici, el tot Facebook-ul il marketeaza.
   Sincer, chiar cred ca e uimit de ce inseamna sa citesti o carte, si cum spiritul de business primeaza la americani, nu strica sa popularizeze asta, unde altundeva decat pe Facebook.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.