Microsistem audio LG CM2630B, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x80W

'

Microsistemul audio LG CM2630B, CD Player, tuner FM, USB, AUX uimeste in primul rand prin prezenta. Odata ce l-ai achizitionat, oriunde l-ai pune te vei simti ca intr-un studio profesional de inregistrari sau o camera de ascultat muzica, la modul profesionist. Combinatia de culori pe care o ofera utilizatorului este in acelasi timp eleganta si diferita. Negrul ofera eleganta de care are nevoie un astfel de sistem, in timp ce galbenul difuzoarelor ofera senzatia de putere.

Partea centrala a sistemului are un aspect futurist, de culoare neagra si foarte simpla, cu un afisaj de asemenea foarte simplu. Ansamblul total este ideal pentru aproape orice incapere care isi doreste o piesa eleganta, futurista, interesanta si care sa reuseasca sa redea si sunete de cea mai buna calitate.

Microsistem audio LG CM2630B, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x80WIn ceea ce priveste sunetele, acestea sunt de-a dreptul impresionante. Desi tinand cont de marimea sistemului, te-ai astepta ca puterea boxelor sa fie destul de mica, vei fi uimit sa afli ca acestea au 160 W RMS, o putere excelenta pentru orice situatie. Fie ca vrei sa dai o petrecere sau sa asculti muzica in confortul propriei case, poti sa o faci in cel mai elegant mod posibil.

Calitatea sunetului este completata de cateva functii deosebite, cum ar fi Bass Blast si Loudness, care reusesc sa clarifice foarte mult sunetul. De asemenea, tot la calitatea sunetului contribuie si constructia boxelor care faciliteaza sunete de cea mai buna calitate.

Microsistemul permite ascultarea mai multor formate de melodii. Poti sa optezi pentur redarea de pe Cd sau pentru redarea formatelor precum MP3 sau WMA de pe un alt dispozitiv pe care il poti conecta prin intermediul portului USB pe care il ai disponibil.

In ceea ce priveste conectivitatea, pe langa USB, microsistemul celor de la LG mai dispune si de Bluetooth si de Aux In pentru a oferi solutii cu adevarat complete. Bluetoothul te ajuta sa conectezi alte dispozitive, inclusiv Ipodul sau Ipadul din dotare, pentru a le oferi posibilitatea de a reda muzica la cea mai buna calitate.

In cazul in care iti place sa asculti radio, din cand in cand, acest microsistem iti da posibilitatea sa faci asta si mai mult, te lasa sa si inregistrezi emisiunile preferate datorita USB direct recording.

Per total, microsistemul audio LG CM2630B, CD Player, tuner FM, USB, AUX reuseste sa raspunda cu succes numeroaselor cereri pe care le pot avea utilizatorii si sa ofere aspect interesant, sunet de calitate si cel mai important o petrecere perfecta a timpului liber.

 

Share this post:

Leave a Comment