Microsistem audio Pioneer X-CM31-K, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX, 2x15W

'

Cei de la Pioneer sunt fara doar si poate unii dintre cei mai mari producatori de sisteme audio iar acest lucru se poate observa cu usurinta datorita calitatii produselor pe care le ofera. Acest microsistem  audio Pioneer X-CM31-K este una dintre cele mai bune optiuni pe care o poti alege in cazul in care doresti un sistem cu sunete de buna calitate, care sa iti ofere flexibilitate in ceea ce priveste mediile de redare si pe langa asta sa iti ofere si design deosebit si un pret acceptabil.

Microsistem audio Pioneer X-CM31-K, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX, 2x15WNe vom opri pentru inceput la design, care desi nu este extrem de deosebit, este elegant si foarte placut. Atat cele 2 boxe cat si partea centrala a sistemului se axeaza pe culoarea neagra, care este fara doar si poate cea mai buna culoare pentru un astfel de produs. Practic, datorita acestei culori si datorita constructiei extrem de simple, sistemul se potriveste cu usurinte in orice incapere.

Daca designe-ul este foarte atragator, functiile sistemului vor fi cu siguranta impresionane. Desi nu este foarte mare, puterea este suficienta pentru a sustine orice dorinta a utilizatorului chiar si cateva petreceri. Aceasta are 30 W si reuseste sa ofere sunete de cea mai buna calitate prin cele 2 boxe frontale de care dispune. Calitatea sunetului nu este data doar de putere. Aceasta este completata de functii speciale, cum ar fi controlul foarte bun al bassului sau Tremble P-Bass care reusesc sa faca din acest sistem un excelent partener in momentul in care vrei sa asculti muzica.

Redarea muzicii se face in formate precum Mp3, Wma sau Cd, fapt ce ofera o flexibilitate foarte mare utilizatorului. De asemenea, sistemul permite conectarea oricarui alt dispozitiv, in asa fel incat flexibilitatea creste foarte mult.

Pioneer X-Cm31-K a fost insa construit cu mai multe scopuri. Pe langa redarea de Wma , Cd si Mp3, acest sistem poate sa redea cu usurinta si orice sunet de pe Iphone si Ipad datorita sistemului de andocare de care dispune si care permite o conectare a gadgeturilor de la Apple cu cea mai mare usurinta.

Controlul microsistemului se face foarte usor, chiar si de la distanta, deoarece acesta vie echipat si cu o telecomanda foarte simplu de utilizat.

Cu dimensiuni reduse de doar 200 x 123 x 250 mm si cu functii de ultima generatie, Pioneer X-Cm31-K este fara doar si poate unul dintre cele mai apreciate microsisteme audio de pe piata si isi merita cu siguranta toata investitia.

Share this post:

Leave a Comment