Microsistem audio Pioneer X-EM11, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x10W

'

Daca vrei sa asculti muzica de cea mai buna calitate, fara sa cheltuiesti foarte multi bani pe sisteme home cinema complexe si scumpe sau pe boxe cu preturi colosale, acest micro sistem audio de la Pioneer este una dintre alegerile cu adevarat inteligemte pentru care poti opta.

Microsistem audio Pioneer X-EM11, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x10WIn primul rand, ceea ce te va uimi la el este faptul ca este un sistem cu adevarat mic. Dimensiunile reduse il fac perfect pentru un raft mic de carti si il integreaza foarte bine in orice ambianta si in orice camera, oricat de mica sau de mare ar fi aceasta. Designul sau este unul simplu cu mici idei futuriste. Culorile pe care le combina sunt negru si gri iar piesa centrala a microsistemului dispune si de un afisaju unde poti vedea toate melodiile care ruleaza si mai multe detalii importante despre  acestea.

In ceea ce priveste puterea, aceasta nu este imensa, insa nu este nici mica. Este suficienta pentru a acoperi o camera intraga si chiar pentru a sustine cu brio orice petrecere. Chiar si la sunet foarte puternic, boxele se comporta exemplar, oferind un sunet clar si de calitate si un bas foarte bine proportionat. Puterea cu care se lauda este de 20 W, in total, adica 10 W pentru fiecare boxa, o putere impresionanta tinand cont de marimea sistemului.

Dispozitivele de pe care poti asculta muzica sunt in principiu clasicele Cd-uri, insa daca iti conectezi PC-ul sau telefonul la microsistem, poti asculta cu usurinta mp3-uri si orice alt format pe care il intalnesti.

Cei care apreciaza radioul, pot opta pentru a asculta postul preferat, deoarece sistemul dispune de un tuner pentru radio care reda absolut orice post din zona unde locuieste utilizatorul. Sunetele emise chiar si prin intermediul radioului sunt de cea mai buna calitate si reusesc sa multumeasca pe oricine.

Calitatea sunetului este de fapt una dintre semnaturile acestui microsistem. Datorita celor 2 casti frontale si a tehnologiei P-Bass, reuseste sa redea orice melodie cu acuratete maxima, in asa fel incat sa te bucuri de sunete in cel mai firesc mod posibil.

Per total, Micro sistemul de la Pioneer, X-EM11 este un sistem audio cu buget redus, care are rolul de a alimenta dorintele utilizatorilor de sunete de calitate si de a se mula perfect in orice casa,fara sa ocupe foarte mult spatiu si fara sa deranjeze vizual, ba chiar sa completeze intr-un fel sau altul designul unei camere.

 

Share this post:

Leave a Comment