Microsistem audio Pioneer X-EM21, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX, 2x10W

'

Acest microsistem de la Pioneer este un alt dispozitiv de exceptie construit de aceasta firma. Cu un design minimalist si cu o proiectare foarte atenta, Microsistem audio Pioneer X-EM21, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX ofera cam tot ce si-ar putea dori un meloman de la un astfel de sistem: calitate, ergonomie si un pret foarte bun.

Design-ul este unul foarte placut, care nu iese in evidenta prin ceva deosebit, dar reuseste sa aduca un plus de eleganta oricarei incaperi. Culorile cu care este construit sunt negru si gri, ceea ce ii ofera un plus de imagine si apreciere. Cu toate astea, cele care atrag atentia cel mai mult sunt functiile pe care le ofera.

Microsistem audio Pioneer X-EM21, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX, 2x10WDesi nu este cel mai puternic microsistem de pe piata, cei 20 de W de care dispun boxele frontale sunt suficienti pentru o experienta deosebita, indiferent de genul de muzica ascultat. Calitatea lui nu se opreste insa doar la putere si este continuata de cateva functii care reusesc sa faca sunetul extrem de clar si de placut. Una dintre acestea este fara doar si poate P-Bass care ii ofera basului posibilitatea de a fi redat in cel mai clar mod posibil.

X-EM21 ofera flexibilitate si in ceea ce priveste formatele de redare. Acesta reda cu usurinta Mp3-uri, Wm-auri si formate de pe CD sau DVD. De asemenea, daca iti place sa asculti radio, o poti face la un nivel inalt cu acest microsistem care iti ofera cea mai puternica experienta in FM.

Microsistemul poate fi conectat la orice dispozitiv prin USB, dispune de un jack de 3.5 mm si are si conexiuni video compozit si video component ceea ce ii ofera posibilitatea de a fi conectat la un televizor si de a oferi sunete de calitate inclusiv in filme sau videoclipuri.

Ceea ce este cu adevarat inceresant este insa dockul pentru Iphone si Ipod. Daca detii unul dintre aceste 2 gadgeturi de la Apple, le poti conecta cu usurinta la microsistem si te poti bucura de muzica de pe ele la o calitate desavarsita.

Cu dimensiuni reduse ce nu depasesc 20 de centimetri in inaltime, acest microsistem este o alegere perfecta pentru utilizatorii care isi doresc o solutie inteligenta de redare a muzicii din mai multe medii, fara sa isi doreasca sa plateasca extrem de multi bani pentru acest aspect.

 

Share this post:

Leave a Comment