Microsistem Audio Pioneer X-HM11-K, Negru

'

Muzica poate sa fie o adevarata metoda de relaxare si poate aduce numeroase beneficii oricarui om, motiv pentru care, acest microsistem audio este un element care nu trebuie sa lipseasca din nicio casa.

Cu dimensiunile reduse pe care le are, se potriveste cu usurinta in absolut orice casa, fara sa ocupe mult spatiu. Si daca ar ocupa insa, nu ar fi o foarte mare problema, deoarece ofera o eleganta deosebita. Culoarea neagra si constructia fina si de calitate, fac din microsistemul celor de la Pioneer o achizitie perfecta petnru oricine.

Microsistem Audio Pioneer X-HM11-K, NegruX-HM11 reda cu usurinta melodii atat de pe clasicele cd-uri cat si de pe dispozitivele USB iar redarea nu este nici pe departe una de slaba calitate. Aceasta are o putere deosebita si poate sa multumeasca orice utilizator, chiar si pe cei foarte pretentiosi.

In ceea ce priveste formatele pe care le da, acestea pot sa fie fara probleme obisnuitele Mp3-uri sau Wma-uri. De asemenea, cu ajutorul portului Aux poate sa redea cu usurinta muzica in format analog, care se gaseste stocata pe orice alt tip de dispozitiv.

Pasionatii de radio vor avea o placere in plus, deoarece X-HM11 ofera un tuner fm care reda absolut toate programele de radio la o calitate exceptionala.

Fara doar si poate, puterea este extrem de importanta, fiind unul dintre elementele care ofera calitatea sunetului. Nici aici, X-HM11 nu sta prost, avand o putere de 30 de W, suficient de mare pentru o experienta deosebita in timp ce asculti muzica sau chiar si in timpul unei petreceri.

Calitatea sunetului sporeste insa, datorita celor doua cai frontale si a functiei de Bass reflex, care face bassul sa se auda impecabil. Acesta poate sa si fie controlat cu usurinta, datorita functiei speciale Controll Bass si Treble Bass.

Finisajul de aluminiu folosit la constructia sistemului, face sunetul sa fie redat intr-o calitate excelenta si are si un rol estetic foarte puternic. Sistemul mai beneficiaza si de o intrare Jack de 3.5 mm in cazul in care doresti spre exemplu sa conectezi o pereche de casti si de o antena cu care poti cauta fara probleme posturile de radio preferata.

Pe langa sistemul propriu zis, format dintr-o unitate centrala si doua boxe, in pachet vei mai primi si o telecomanda, cu care poti controla cu usurinta melodia pe care o asculti, volumul sau diverse caracteristici ce iti ofera un confort sporit, precum ceasul sau functia sleep.

 

Share this post:

Leave a Comment