Microsistem audio Pioneer X-HM21-K, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX, 2x15W

'

Pioneer a reusit intotdeauna sa ofere solutii de exceptie in ceea ce priveste partea audio iar o data cu evolutia tehnologiei nu se lasa mai prejos, oferind sisteme cu adevarat impresionante, care pot sa redea sunete la cea mai buna calitate si pot uimi prin constructie. Din aceasta categorie face parte si acest microsistem audio Pioneer X-HM21-K, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX care ofera foarte multe functii, un aspect de calitate si un pret cel putin rezonabil.

Aspectul este unul foarte apreciat, datorita simplitatii pe care o au cele 4 piese. Acestea sunt fin construite si se bazeaza pe culoarea negru, apreciata datorita neutralitatii si datorita faptului ca reuseste sa completeze cu succes orice ambient.

Microsistem audio Pioneer X-HM21-K, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX, 2x15WPuterea si calitatea sistemului sunt insa cele cu adevarat impresionante. Acesta ofera o putere de 30 de W in cele 2 boxe, suficient de mare pentru o ascultare in confortul propriei case, dar si pentru organizarea unor petreceri. Calitatea sunetului este completata de cateva functii de ultima generatie, care reusesc sa clarifice fiecare melodie. Acestea sunt control Bass si Tremble Bass care reusesc sa controleze basul, deci automat si calitatea oricarei melodii.

Evident, la calitatea sunetului contribuie cu succes si constructia, finisajul de aluminiu reusind sa ofere o eliminare de exceptie a oricarui sunet.

Microsistemul reda mai multe formate, oferind o flexibilitate foarte mare in acest sens. Acestea sunt CD, Mp3 si WMA iar pentru pasionatii de radio poate sa redea fara probleme si orice post de radio la cea mai buna calitate.

In ceea ce priveste conectivitatea, microsistemul se conecteaza la alte medii prin USB, prin jack-ul de 3.5 mm cu care este echipat sau prin Antena tuner.

Ce aduce deosebit acest microsistem?

– Reda muzica atat in format digital cat si in format anolog.

– Poate sa joace rolul unui doc pentru dispozitivele Apple. Practic, daca ai un astfel de dispozitiv il poti conecta la microsistem si iti poti oferi o delectare in ceea ce priveste sunetul;

– Ofera confort. Microsistemul poate sa fie controlat foarte usor cu ajutorul telecomandei care vine in pachet si ofera cateva caracteristici care sporesc confortul utilizatorului. Printre acestea se numara functia de Auto Power Off, ceasul sau functia Sleep;

Per total, microsistemul audio Pioneer X-HM21-K, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX este o solutie excelenta pentru cei care vor cat mai multe optiuni de redare a muzicii, vor sa asculte doar sunete de calitate si nu vor sa investeasca foarte multi bani in acest sens.

 

Share this post:

Leave a Comment