Microsistem audio Sony CMT-S30IP, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x5W

'

Acest microsistem audio Sony CMT-S30IP, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x5W se bazeaza in primul rand pe simplitate si eficienta. Incepand de la design care este cat se poate de simplu si de elegant si terminand cu functiile pe care le ofera, microsistemul dispune de o eficienta extraordinara pentru scopul caruia ii este dedicat.

Microsistemul este construit in asa fel incat sa ofere flexibilitate foarte mare in ceea ce priveste designul. Cele 2 boxe sunt negre si foarte simple, in timp ce piesa centrala dispune de o combinatie de gri si negru, foarte eleganta.

Desi nu ofera o putere extrem de mare, cei 10 W pe care ii ofera boxele sunt suficienti pentru o experienta deosebita atunci cand vrei sa asculti muzica preferate.

Microsistem audio Sony CMT-S30IP, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x5WMuzica, o poti asculta din mai multe medii. Daca iti place sa asculti cd-uri clasice, poti sa iti oferi placerea de a asculta un cd, in timp ce, daca iti place sa asculti MP3-uri poti sa faci asta cu usurinta, conectand un dispozitiv la microsistem prin portul usb pe care il are disponibil. Poti opta pentru conectarea playerului muzical, pentru conectarea laptopului, a smartphone-ului sau a oricarei alte unitati de memorie unde ai melodiile preferate. Orice dispozitiv ai conecta, calitatea sunetului va fi Hi-fi si iti va oferi o placere extraordinara.

Chiar daca puterea nu este foarte mare, claritatea sunetului este de exceptie. Acest lucru se datoreaza pe de o parte constructiei boxelor si pe de alta parte tehnologiei Bass Boost care ii ofera bassului o claritate foarte mare.

Cei care apreciaza un post de radio bun, vor fi incantati sa afle ca microsistemul ofera si posibilitatea de a asculta frecventele FM si nu oricum. Orice post de radio beneficiaza de calitatea sunetului, in asa fel incat vei putea sa descoperi fiecare sunet din melodiile preferate transmise la radio.

Flexibilitatea microsistemului este si mai mare datorita telecomandei de care dispune. Aceasta este foarte comoda si iti permite sa schimbi piesele, atunci cand vrei altceva si sa reglezi volumul cu usurinta, fara sa fie nevoie sa te ridici de pe fotoliu si de pe canapea.

Per total, acest microsistem audio Sony cu CD Player, tuner FM, USB, AUX, 2x5W este dedicat celor care isi doresc sunet de calitate, fara prea mari batai de cap. Este elegant, este mic, se potriveste in orice incapere si cel mai important, reuseste sa redea muzica la calitate HI-FI.

Share this post:

Leave a Comment