Microsistem audio Sony CMTG2NIP, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX, 2x50W

'

Cu siguranta, toata lumea isi doreste sa se bucure de muzica in cea mai pura si buna calitate. In acest sens, exista numeroase variante de boxe, sisteme si microsisteme audio, care acopera sau nu dorintele utilizatorilor. Acest microsistem audio Sony CMTG2NIP, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX este unul dintre dispozitivele carora nu ai ce sa le reprosezi, deoarece reuseste sa ofere cam tot ce ii sta in putinta in materie de sunet si o face la modul excelent.

Aspectul sau este unul elegant, simplu si intr-un fel sau altul, futurist. Cele 2 boxe de iesire sunt diferite ca aspect. Una este dedicata unui sunet puternic si rece iar cealalta unui sunet mai filtrat si ceva mai cald. Ansamblul lor da insa un sunet curat, puternic si deosebit.

Microsistem audio Sony CMTG2NIP, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX, 2x50WPartea centrala a sistemului este alba si reuseste sa se integreze perfect in tot ansamblul microsistemului si sa ofere un aspect cel putin deosebit.

Desi marimea lor nu este una foarte generoasa, puterea pe care o ofera boxele este impresionanta. Cei 100 W reusesc sa faca fata pana si celor mai exigente cerinte. Fie ca e vorba de o petrecere sau de o simpla sesiune de ascultat muzica, microsistemul reuseste sa se ridice mereu la inaltimea asteptarilor.

Optiunile de redare sunt foarte variate. Poti sa redai Cd-uri audio, poti opta pentru MP3-uri pe care sa le redai de pe diverse dispozitive sau poti opta pentru emisiunile preferate de la radio, in cazul in care esti un pasionat al acestuia. Radioul iti ofera si el mai multe optiuni, putand sa optezi atat pentru FM cat si pentru AM.

Conectivitatea se ridica si ea la inaltimea asteptarilor. Poti sa conectezi dispozitivele pe care le ai la dispozitie prin USB sau poti sa optezi pentru o conectare Wifi. De asemenea, dispui si de un jack de 3.5 mm, de un RJ 45 si de iesiri Audio digitala optica si Audio Out.

Microsistemul este construit in asa fel incat sa fie compatibil cu Iphone si Ipod. Practic, cu un simplu cablu USB iti poti conecta dispozitivul Apple si poti sa te bucuri de sunete cu adevarat deosebite.

Caracteristicile speciale de care dispune, il diferentiaza de microsistemele concurente. Spre exemplu, in momentul in care vrei sa dai o petrecere dispui de modulul party streaming in timp ce, in rest ai Smart Select care iti permite flexibilitatea de a reda muzica in ce mod doresti tu.

Per total, acest microsistem audio Sony CMTG2NIP, CD Player, Docking, tuner FM, USB, AUX este o alegere perfecta pentru toti cei care doresc putere, eleganta si calitate.

Share this post:

Leave a Comment