Microsoft Bing forteaza intrarea in China

'

Cu peste 1000 de angajati in echipa Bing China, Microsoft spera sa prinda o cota substantiala de piata, in conditiile in care la momentul scrierii acestui articol, rata utilizarii Bing in China este de sub 1%. In octombrie 2013 compania a deschis un nou centru de cercetare in Suzhou, angajand 200 de specialisti.

Dupa retragerea Google din China, Baidu este lider detasat in lista motoarelor de cautare folosite de chinezi.

Bing-Ya-Qin-Zhang

Planurile Microsoft includ dezvoltarea algoritmului Bing de cautare in limba chineza, a declarat Ya-Qin Zhang, vicepresedintele Microsoft. In incercarea de a intra pe piata chineza, Microsoft a lansat o beta versiune Windows Azure, actiune in urma careia mai multe mii de copii au fost achizitionate de catre potentiali clienti.

Parte din acelasi plan de penetrare a pietei, Microsoft a dezvoltat produse software pentru mai multe orase din China, pentau a ajuta administratiile locale in incercarea de a manageria mai bine resursele si sistemele.

Compania are in plan si introducerea pe piata chineza a unei familii de produse care folosesc software Microsoft, precum telefoane si tablete.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.