Monitoare LCD Ieftine – Pret si Exemple

'

Monitoare LCD sunt de ani buni standard, cele cu tub catodic (CRT) fiind aproape istorie. Pe langa faptul ca acesta ocupa foarte putin spatiu, au si o mai buna calitate a imaginilor cat si culori mai placute ochilor. Tehnologia se pare ca functioneaza pe principiul „cat mai subtire si cat mai usor” atat pentru monitoare LCD, cat si pentru tablete si telefoane mobile. Compania care se poate mandri cu inventia monitoarelor LCD este Samsung, acestia inventand acest tip de monitoare in anul 1999. De atunci s-a avansat enorm de mult si toate companiile producatoare de monitoare au adoptat tehnologia aceasta, care pe langa faptul ca ofera o calitate mult mai buna a imaginii, este si eco-friendly, consumul de energie fiind redus drastic.

Probabil ca majoritatea oamenilor isi doreste un monitor ieftin si bun. In general pretul unui monitor LCD tine de specificatiile acestuia, in special de marimea diagonalei, rata de contrast si de timpul de acces, cat si de tipul tehnologiei cu care functioneaza (de exemplu FullHD).

Sunteti in cautare de astfel de monitoare LCD ieftine ?

vezi-modele-preturi

Va vom prezenta in acest articol trei monitoare cu diagonale cat mai mari la preturi accesibile oricarui buzunar. In mod cert, aveti de unde alege.

Monitoare LCD LG

monitor-lcd-ieftinAcestea sunt printre cele mai ieftine monitor LCD si le puteti gasi aici. Monitorul marca LCD are o diagonala de de 18.5″ si o rezolutie nativa de 1366×768 de pixeli. Contrastul este foarte bun iar timpul de raspuns trebuie sa fie de 5ms. Deasemenea imaginile au o foarte buna claritate.

Acesta foloseste tehnologia LED iar formatul ecranului este de 16:9. Unghiul maxim de vizualitate este de aproximativ 170 / 160 grade. Greutatea acestuia este de 3,5 kg iar dimensiunile sunt de 356 x 423 x 170 mm.

Monitoarele LG pot fi cumparate de pe site-ul specificat mai sus la un pret sub 400 de lei.

 

*

Produse la fel de ieftine sunt si monitoarele LED PHILIPS, cu o diagonala de 18.5″, tehnologie LED Smart contrast, Smart control Lite si eco-friendly (fara mercur).
Monitoarele LG pot fi cumparate tot la un pret sub 400 de lei.

*

 

Daca doriti un monitor cu diagonala mai mare puteti opta pentru LG W2240S-PN

Acesta are o diagonala de 21.5 inch si o rezolutie nativa de 1920 x 1080 pixeli si este full HD. Contrastul dinamic radical si al luminozitatii este de 300 cd/m2 iar datorita acestuia imaginile au o calitate foarte buna. Acesta are o greutate de de 3,8 kg si dimensiuni de 410.3 x 529.8 x 202 mm.

Acest monitor este disponibil la un pret sub 500 de lei si vine cu o garantie de 24 de luni. Dupa acest monitor preturile cresc, insa nu si diagonala, iar scopul articolului este de a va prezenta monitoare la un pret cat mai redus. Privind la cele doua preturi, putem spune ca oricine isi poate permite un monitor LCD ieftin, pentru calculatorul sau.

 

Share this post:

One Comment

  1. Alex says:

    am gasit acest model pe pretulok.ro la pretul de 250 ron, este sh dar nu am probleme cu el

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.