MSI, nou laptop de gaming – pret si detalii tehnice

'

Se pare ca MSI a inceput sa se concentreze din ce in ce mai mult pe productia de sisteme de gaming. Si pentru ca MSI ne-a obisnuit cu o buna calitate a produselor, acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Iar noul laptop MSI GT6 2OD-261US nu face rabat de la acest aspect, fiind unul dintre cele mai bune laptopuri in segmentul lui.

laptop-gaming-MSI-GT6-2OD-261USMSI GT6 2OD-261US se vrea a fi un laptop de gaming dornic de a impresiona gratie display-ului. Vorbim in acest sens de un ecran de 15,6 inci cu o rezolutie de 2880 x 1620 pixeli, comparabila cu Retina Display – primul laptop de gaming cu o rezolutie 3k. Interesant este ca acest laptop vine cu un panou HiDPI anti-reflexie ce ar trebui sa asigure o experienta vizuala deosebita.
La partea de hardware MSI si-a dotat laptopul cu un procesor Intel Corel i7 si o placa video GPU NVIDIA GeForce GTX 780M, ce ar trebui sa permita rularea jocurilor in format Full HD. Spatiul de stocare e format dintr-un SSD de 128 GB si un HDD de 1 TB.

Memoria RAM e de 16 GB DDR3, la o frecventa de 1600 MHz In ceea ce priveste partea de conectivitate trebuie amintit faptul ca cest device beneficiaza de o noua tehnologie wireless – Killer DoubleShot.

Sunetul este si el pe masura gratie sistemului Dynaudio. Si, pentru ca vorbim de un laptop de gaming, MSI a acordat o atentie sporita tastaturii. Aceasta face parte din seria SteelSeries si beneficiaza de o iluminare multicolora.

Daca sunteti entuziasmati de ce ati citit mai sus si va ganditi serios la achizitionarea acestui laptop, trebuie sa stiti insa ca pretul nu e tocmai mic. Pe site-ul oficial MSI, device-ul poate fi cumparat in schimbul sumei de 2199 dolari. Nu e o suma tocmai modica, dar daca ati fost cuminti anul acesta, puteti incerca cu o scrisorica in Laponia. Cine stie…?

Share this post:

Leave a Comment