Multifunctional Canon Pixma MG2450, A4

'

Canon Pixma MG2450 este o multifunctionala ieftina, care arata bine si reuseste sa reprezinte o solutie economa, chiar si dupa ce este achizitionata, datolita modului in care printeaza.

Aceasta poate fi folosita pentru imprimare, copiere si scanare, atat la domiciliu cat si la birou. Cartusele pe care le detine sunt XL si sunt economice.

Multifunctional Canon Pixma MG2450Pixma MG2450 vine cu numeroase beneficii:

– Materialele imprimate sunt de calitate foarte buna. Acesta folosesc tehnologia cartuselor Fine si sunt printate cu pana la 4800 dpi;

– Cartusele economice tiparesc mai multe exemplare la un pret mult mai mic decat cel standard;

– Dispune de functia de printare automata. Imprimanta porneste doar in momentul in care incepi sa printezi. In felul acesta nu vei consuma curent inutil;

– De asemenea, dispune de functia de oprire automata. Cand nu este utilizata, imprimanta se opreste.

In ceea ce priveste aspectul, Pixma MG2450 este foarte compacta si foarte eleganta. Aceasta vine cu o culoare alba si curata si ocupa un spatiu foarte mic, reusind sa asigure incarcarea hartiei si inlocuirea cartuselor fara efort.

Formatul pe care il foloseste este A4, atat pentru copiere, cat si pentru scanare si imprimare. Tehnologia Inkjet permite o cerneala de buna calitate si ieftina. Daca iti doresti sa tiparesti pe ambele parti ale paginii, Pixma MG2450 poate face acest lucru doar manual.

Biteza de imprimare este de 8 pagini pe minut pentru alb negru si de 4 pagini pe minut pentru color. Rezolutia la care vor fi printate este de 4800 x 600 dpi. Alimentarea hartiei se face cu cate 60 de coli.

Imprimanta cantareste doar 3.5 kg, ceea ce o face foarte mobila. Economia nu se face doar la pretul propriu zis si la cartuse ci si la puterea pe care o consuma, doar 9 W.

Canon Pixma MG2450 este compatibila cu mai multe sisteme de operare, printre care amintim Windows sau Mac OS.

 

 

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.