Multifunctional Canon Pixma MP230, A4

'

Aceasta multifunctionala este extrem de eleganta si usoara si cel mai important, vine la un pret foarte mic. Este dedicata acelor useri care cauta calitate, atat la scanare cat si la copiere si imprimare, insa nu dispun de foarte multi bani de investit.

multifunctional-canon-pixmaCanon pixma MP230 este foarte simpla si are o configurare la fel de simpla. Imprimarea se face rapid, iar copierea si scanarea au o calitate foarte buna. Aceasta dispune si de un software: My Image Garden, care iti permite sa editezi fisierele PDF sau JPEG.

Aceasta multifunctionala dispune de cartuse FINE, perfecte pentru diverse operatiuni de birou sau casnice. Cartusele Fine te ajuta sa si economisesti cerneala, printand mult mai multe foi cu un consum mai mic de cerneala.

Pixma MP230 lucreaza doar cu formatul A4, atat pentru imprimare cat si pentru copiere si scanare. Tehnologia folosita este inkjet iar interfata este USB.Imprimanta poate folosi mai multe medii de printare precum Hartie simpla, plicuri, hartie foto sau hartie gloss.

Copiatorul permite copierea multipla cu pana la 20 de copii iar imprimanta reuseste sa aiba o viteza de printare de 7 imagini pe minut pentru alb negru si 4.8 imagini pe minut pentru color. Rezolutia de printare este de 4800 x 1200 dpi.

Nici scanerul nu se lasa mai prejos, avand o rezolutie de scanare de 600 x 1200 dpi si dispunand de tehnologia TWAIN.

check_price1

In ceea ce priveste consumabilele, acestea vin in 2 variante, atat pentru cele color cat si pentru cele alb negru. Pentru consumabilele alb negru poti alege intre PH 510 si PG 512 in timp ce pentru consumabilele color poti alege intre CL 513 si CL511.

Imprimanta este una destul de usoara si mobila, avand doar 5.3 Kg. Consumul de energie nu este mare, puterea consumata fiind de doar 10 W, lucru care face din aceasta imprimanta o optiune excelenta atat pentru uz caznic cat si pentru birou.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.