Multifunctional Canon Pixma MP235, A4

'

Canon Pixma Mp235 este o multifunctionala foarte ieftina, care nu depaseste 200 de lei si care vine cu functii extrem de bune pentru cei care vor sa printeze, sa copieze si sa scaneze ieftin si de calitate.

Pentru imprimare si copiere, aceasta foloseste o tehnologie inkjet si dispune de o interfata USB. Printarea se poate face pe mai multe medii. Fie ca este facuta pe hartie glossy, fie ca este facuta pe hartie simpla,foto sau pe plicuri, printarea este de foarte buna calitate.

Multifunctional Canon Pixma MP235, A4Viteza de imprimare este rezonabila pentru pretul la care vine aceasta imprimanta. Pentru printarea alb negru este de 7 imagini pe minut in timp ce pentru printarea color este de 4.8 imagini pe minut.  Rezolutia printarii este de 4800 x 1200 DPI.

In ceea ce priveste Scannerul, acesta este de tip Flatbed Cis si dispune de mai multe functii precum cea de scan to email, auto scan mode, scan to clode sau de tehnologia twain wia.

Copiatorul poate efectua copiere multipla, de pana la 20 de copii.

Consumabilele sunt individuale si ai de ales intre 2 tipuri de cartuse color si cartuse negre. Pentru cartusele color ai de ales intre Cl 513 sau Cl 511 in timp ce pentru cele negre poti alege intre Pg 510 si Pg 512. Diferenta dintre ele este doar de cantitatea de cerneala pe care o contin.

Greutatea imprimantei este de doar 5.3 kg, asadar poate fi deplasata cu usurinta dintr-un loc in altul. Pe langa faptul ca poate printa multe pagini la un pret mic, aceasta face economie si la curent, avand o putere consumata de doar 10 W.

Canon Pixma MP235 este compatibila cu mai multe sisteme de operare, printre care Microsoft Windows XP, Linux, Microsoft Windows Vista sau Mac OS X.

Imprimanta multifunctionala Canon Pixma MP235, A4 este dedicata celor care nu au pretentii foarte mari de la un astfel de accesoriu, dar vor totusi sa obtina copii de calitate peste medie.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.