Multifunctional Canon Pixma MX395, A4

'

La un pret scazut, care se ridica putin peste 200 de lei, cei de la Canon aduc Pixma MX395, o multifunctionala excelenta, compacta si eleganta, care dispune de foarte multe functii precum fax, alimentator automat integrat de 30 de pagini, copiere, scanare si imprimare de mare viteza.

Cartusele XL cu care vine echipata reduc costurile imprimarii, printand mult mai multe pagini la o calitate foarte buna, de pana la 4800 dpi.  Pe langa aparatul propriu zis, aceasta multifunctionala vine si cu un software My Image Garden care permite crearea si extragerea fisierelor text din PDF sau JPEG.

Scanarea se poate face si catre servicii online precum Cloud Evernote sau Dropbox.

Multifunctional Canon Pixma MX395Canon Pixma MX 395 lucreaza doar cu formatul A4, atat pentru imprimare cat si pentru celelalte functii de copiere, scanare si fax. Tehnologia pe care o foloseste este Inkjet iar interfata este USB,

Viteza de imprimare si de copiere este foarte buna. Pentru copiere, viteza este de 4 imagini pe minut iar pentru imprimanta de pana la 8 pagini pe minut alb negru si 5 pagini pe minut in format color. Rezolutia de printare este de 4800 x 1200 dpi.

Scannerul vine cu o rezolutie de 1200 x 2400 dpi si este de tip CIS. Spre deosebire de alte muntifunctionale, aceasta dispune si de fax de mare viteza. Acesta are o viteza de 33.6 KBps si mai multe functii precum apelare de grup, reapelare sau rapoarte de activitate.

Greutatea imprimantei este de 8.4 kg iar puterea consumata este de 20 W, destul de putin pentru functiile pe care le indeplineste.

Imprimanta este compatibila cu mai multe sisteme de operare. Printre acestea se numara Microsoft Windows 8, Windows 7, Windows Vista sau Mac.

In ceea ce priveste consumabilele, ai de ales intre 2 tipuri pentru fiecare culoare: Cl 541 sau CL 541 XL pentru cartusele color si PG 540 si PG540XL pentru cartusele alb negru.

Alimentarea cu hartie se face cu maxim 100 de coli.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.