Multifunctional HP DeskJet Ink Advantage 2515, A4

'

Multifunctionala Hp Deskjet Ink Advantage 2515 este o solutie eficienta si ieftina pentru printare, scanare si copiere a documentelor.  Aceasta imprimanta all inclusive este conceputa pentru oamenii care isi doresc o imprimare la un pret mai mic, insa intr-un volum mult mai mare.

Aceasta multifunctionala iti permite sa imprimi pana la marginea hartiei si sa obtii fotografii de cea mai buna calitate, fara niciun fel de urma. Este indicata pentru crearea de brosuri, pliante sau diverse prezentari de marketing. Viteza de printare este comparabila cu viteaza unei imprimante laser, putand sa printeze pana la 8 pagini pe minut in format alb negru si 5 pagini pe minut in format laser.

Multifunctional HP DeskJet Ink Advantage 2515, A4Hp Deskjet Ink Advantage 2515 vine in dimensiuni extrem de mici, lucru care o face foarte mobila si usor de deplasat. Aceasta are o greutte de doar3.9 kg.  Printre accesoriile cu care vine se numara un ecran monocrom, foarte usor de folosit, care te va ajuta atat la printare cat si la scanare,o tava care poate sa sustina pana la 60 de coli la intrare si o alta care sustine pana la 25 de coli la iesire.

Costurile reduse ale imprimantei isi maresc eficienta datorita consumului redus de cerneala si de energie. Aceasta consuma doar 10W in mod activ.

Costurile pentru printare cu cartuse originale HP sunt de 0.138 lei / pagina alb negru si 0.21 lei/pagina color. Daca vei printa cu cartusele originale, ai garantia unor printari de inalta calitate, atat alb negru cat si color.

Functiile pe care le poate indeplini sunt de copiere, imprimare si scanare si le poate face doar pentru un format A4. Este indicat sa lucrezi cu un volum de maxim 400 de copii pe luna.

Multifunctionala este compatibila cu mai multe sisteme de operare printre care Microsoft Windows 7, Vista, Xp sau Mac OS X.  In momentul in care cumperi aceasta imprimanta, vei primi in pachet un set de cartuse si un cablu USB, pe care il poti conecta la orice calculator.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.