Multifunctional HP DeskJet Ink Advantage 3525, A4, Wireless

'

Hp Deskjet Ink Advantage este o multifunctionala de clasa medie, care aduce numeroase functii profesionale la un pret ce nu depaseste 400 de lei.

Odata achizitionata, aceasta multifunctionala te va ajuta sa faci numeroase economii. In primul rand, vei economisi la pretul paginii, permitand printarea a mult mai multe pagini de calitate la un pret scazut.

Multifunctional HP DeskJet Ink AdvantageHp Deskjet Ink Advantage dispune de mai multe optiuni foarte utile:

  • Un ecran LCD de 5 cm, care este usor de folosit si iti spune mai multe detalii despre proiectele tale.
  • Poate sa printeze fara chenar, oferind o calitate deosebita printurilor;
  • Tava de intrare poate sustine pana la 80 de coli in timp ce tava de iesire poate sustine 15 coli;
  • Are o greutate de doar 5 kg, lucru care o face extrem de mobila;
  • Economia nu o vei face doar la pretul paginii ci si la consumul de energie. Aceasta multifunctionala consuma maxim 13.38 W activ;
  • Imprimarea se face foarte simplu. Hp Deskjet Ink Advantage oferind posibilitatea imprimarii si pentru pagini web sau mesaje de email direct online.

 

Aceasta functionala poate folosi doar formatul A4, atat pentru copiere cat si pentru imprimare si scanare. Volumul recomandat de copii este de 400 pe luna. Conectarea la internet si transferul de date se face prin wifi sau prin USB, care poate sa transfere datele cu viteze foarte mari.

Hp Deskjet Ink Advantage ofera o viteza destul de buna atat petnru copiator cat si pentru imprimanta. Copiatorul ofera o viteza de 5.5 pagini pe minut pentru color si 4.4 pagini pe minut pentru alb negru si ofera un zoom intre 25 si 400 %. Imprimanta ofera o viteza de 7.5 imagini pe minut pentru color si nu mai putin de 8 pagini pe minut pentru alb negru.

Rezolutia printurilor color sunt de 4800 x 1200 dpi.

Imprimanta este compatibila cu mai multe sisteme de operare, inclusiv cu Microsoft sau Mac.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.