Nikon D3200, 24.2MP + Obiectiv 18-55mm VR

'

Nikon D3200 este o camera foto extraordinar de puternica, venind echipata cu un senzor de imagine urias, de 24.2 megapixeli si cu un sistem de procesare a imaginii Expeed 3. Aceste functii reusesc sa asigure imagini cu adevarat deosebite si filmari de cea mai buna calitate, in format HD.

D3200 dispune de un sistem de recunoastere a scenei care va analiza cu atentie scena pe care doresti sa o fotografiezi si va ajusta toate functiile importante, precum focalizarea, expunerea sau balansul, pentru a-ti oferi o poza de inalta calitate. Dupa efectuarea pozei, aparatul iti ofera numeroase instrumente prin care poti sa o retusezi, sa o redimensionezi sau sa ii oferi efecte de culoare, de miniaturizare sau de schita color.

Nikon D3200, 24.2MP + Obiectiv 18-55mm VRFilmele se vor realiza la cea mai buna calitate datorita senzorului imens si datorita performantelor ISO deosebite. Inregistrarea se face full HD ( 1080 p) si poate fi facuta cu 24, 25 sau 30 de cadre pe secunda. Ca si la poze, filmele permit o focalizare automata si o urmarire a subiectului.

Blitzul cu care vine echipat are numeroase functii precum cea de umplere a luminii, corectarea ochilor rosii sau cea de sincronizare lenta.

Pozele vor fi salvate pe un card de memorie SD, SDHC sau SDXC care poate sa ajunga pana la 64 GB. Transferul datelor se va face cu ajutorul portului USB 2.0 de pare viteza, care poate transmite pana la 480 Mb/s. De asemenea, Nikon D3200 mai dispune si de o iesire video NTSC si o iesire mini HDMI.

Ecranul de 3 inch al Nikon D3200, 24.2MP iti va permite sa corectezi filmele si pozele pe care le realizezi si sa le poti analiza. Dimensiunile aparatului sunt cu adevarat reduse, in ciuda numeroaselor functii pe care le are. Acesta are doar 455 de grame, asadar poate fi purtat cu usurinta peste tot. Alimentarea se face cu ajutorul unei baterii de tip Li-Ion EN-EL14.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.