Nikon D5100, 16.2MP + Obiectiv 55-200mm VR

'

Aparatul foto Nikon D5100 este unul din aparatele vedeta ale celor de la Nikon. Acesta are o constructie care reuseste sa scoata in evidenta latura creativa din fiecare utilizator si sa efectueze poze de cea mai buna calitate.

Ceea ce aduce diferit acest aparat este monitorul cu deschidere si cu unghi variabil. Acesta este construit in asa fel incat sa iti permita fotografierea din absolut orice unghi.

Nikon D5100, 16.2MP + Obiectiv 55-200mm VRCamera foto D5100 dispune de o tehnologie High Dinamic Range care iti va permite sa faci poze extraordinare, cu un contrast deosebit.

Revenind la monitor, acesta dispune de o diagonala de 3 inch si 921 000 de puncte . Unghiul larg de vizualizare este extraordinar pentru autoportrete.

Nikon D5100 dispune de numeroase efecte speciale, care vor face din pozele tale ceva deosebit. Poti alege intre efecte de miniaturizare, schite color, vederi de noapte sau accentuarea a 1, 2 sau 3 culori.

Filmarea se face si ea la o calitate foarte buna, putand sa filmeze full  HD ( 1080 p) Viteza cadrelor poate sa fie aleasa intre 24p, 25p sau 30p.

Un alt element care confera o claritate extraordinara pozelor este sistemul de focalizare automat, cu 11 puncte. Acesta garanteaza o focalizare rapida si automata a intregului cadru.

Conexiunea cu exteriorul se face fie prin USB, fie prin iesirile Video NTSC sau mini HDMI. Desi pare un aparat complex si greoi, acesta cantareste doar 510 grame si are dimensiuni destul de reduse : 128 x 97 x79.

Alimentarea se face printr-o baterie Li-Ion EN – EL14, care te face sa uiti de cumpararea bateriilor. Stocarea imaginilor se face pe card de memorie SD, care poate sa ajunga pana la 64 GB.

Pachetul cu care vine acest aparat include un acumulator reincarcabil Li – Ion, Un cablu USB, un cablu A/V, o curea AN – DC3 si un obiectiv Nikon AF-S.

Cu un pret mediu, aparatul foto Nikon D5100 16.2MP este dedicat utilizatorilor experimentati sau cei foarte pasionati de fotografie.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.