Noile MacBook se anunta puternice, dar cu probleme de conectare

'

In ultima perioada s-au cam incins spiritele in discutiile despre ce notebook-uri va lansa Apple, iar acum au inceput sa apara informatii, pe surse.

Astfel, se pare ca MacBook Air de 11″ va fi scos din productie, inlocuit fiind de MacBook de 12″, care va avea un singur port (USB-C).

Zvonurile spun ca vor fi lansate doua modele de MacBook Pro, unul de 13 inch si unul de 15-inch, alaturi de un nouMacBook Air de 13-inch. Toate modelele vor avea un singur port de conectare Thunderbolt 3, ceea ce ar putea fi destul de suparator pentru utilizatori. Este adevarat ca Apple doreste sa impinga userul spre conectivitate fara fir (blutooth, wireless, airdrop etc), dar pentru compatibilitate e posibil ca un utilizator normal sa-si doreasca adaptoare (pe care le va plati separat, nefiind deloc ieftine). Poate ca e un mod de a face bani.

Este vehiculata si aparitia ecranelor OLED pe noile modele, trecerea la o generatie noua de procesoare (probabil Skylake) si intarirea procesorului grafic prin upgrade-ul la Polaris.

Cam acestea sunt stirile neoficiale, se asteapta anuntarea lor de catre Apple pana la sfarsitul lunii octombrie. Ramane de vazut ce se va confirma, daca se va confirma ceva.

usb-c-macbook-air

 

Share this post:

Leave a Comment