Nokia Lumia 1520 – Pret si data de lansare

'

Noul telefon mobil Nokia Lumia 1520 va fi prezentat publicului in cadrul evenimentului Nokia World 2013, care va avea loc in Abu Dhabi, pe 22 octombrie. Proiectul are numele de cod intern „Bandit”, dar pe piata va ramane inregimentat in terminologia standard Lumia.

nokia-lumia-1520Dintre specificatiile tehnice, cu caracter neoficial, care au aparut in presa, putem aminti dimensiunile de 152 x 81 x 8.7 mm, greutatea de 168 gr, ecranul de tip capacitiv touchscreen, cu 16M culori (1080 x 1920 pixels), memorie RAM de lucru de 2GB, memorie de stocare 32 sau 64GB si un procesor quad core Snapdragon de la Qualcomm. Cea mai impresionanta caracteristica a noului smartphone este camera foto, care va avea o rezolutie de 20 MP, partea optica produsa de Carl Zeiss, sistem autofocus si LED flash. Va fi, in mod indubitabil, cea mai performanta camera foto prezenta pe un aparat de telefonie mobila.

In privinta aspectului exterior, se anunta ca lumia 1520 va putea avea carcasa in patru culori: galben, alb, negru sau rosu.

Nokia Lumia 1520 – Pret

Se pare ca phablet-ul va fi disponibil pe piata americana incepand cu a doua saptamana a lunii noiembrie, compania AT&T detinand exclusivitate in comercializarea lui, in vreme ce pe restul pietelor telefonul va fi introdus din luna decembrie. Pretul asteptat este de ~300$ pentru achizitionarea cu abonament AT&T si ~700$ fara abonament.

Va fi interesant de vazut cum arata un Nokia abia parcat in curtea Microsoft, chiar daca achizitionarea companiei a avut loc de prea putin timp pentru ca Microsoft sa fi putut schimba din caracteristicile modelului.

 

Share this post:

Leave a Comment