Nokia revine cu 6 modele de telefoane, in 2017

'

Dupa o perioada in care a stat intr-un con de umbra, lingandu-si ranile in urma dezastrului financiar, Nokia revine pe piata telefoanelor mobile, cel putin ca brand.

Zvonurile spun ca in anul 2017 vom fi martori la lansarea ce nu mai putin de sase noi modele de smartphones cu marca producatorului finlandez.

Primul dintre ele, Nokia 6, a fost deja lansat si a reprezentat primul telefon cu sistem de operare Android al companiei. Trebuie sa subliniem ca aparatele nu vor fi fabricate de Nokia, ci de HMD Global, in excusivitate.

Nokia 3 va fi lansat in Regatul Unit pe data de 12 iulie si va costa 120 de lire britanice.

Va urma Nokia 5, cu lansarea pe 5 august, pretul fiind de 180 de lire britanice.

Nokia 6 va avea lansarea doar doua saptamani mai tarziu, in data de 16 august, pretul de lansare fiind de 220 lire britanice.

Despre Nokia 8 si 9 exista doar speculatii, majoritatea aparute pe website-urile chinezesti. Spre exemplu, despre Nokia 9 se vehiculeaza ca va avea un ecran QHD cu rezolutie de 2.560 x 1.440 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 835, 64GB capacitate de stocare date si 4GB RAM (unii spun ca va avea chiar 8GB, ceea ce nu e departe de multe produse chinezesti, deja vandute pe piata din Asia).

Camera foto de la Nokia 9 va avea 13 mega pixeli si un posibil autofocus laser. Unele zvonuri afirma ca va fi dotat si cu un scanner pentru iris, ceea ce va crea competitie pentru Samsung Galaxy S8.

Ramane de vazut cate dintre aceste speculatii se vor materializa, pana la sfarsitul anului nu mai este o vesnicie. Important este ca Nokia a revenit in piata si are proiecte ambitioase.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.