Polaroid Socialmatic – Camera Digitala cu Print & Share Instant

'

Camera digitala Polaroid Socialmatic ruleaza o versiune modificata de Android si dispune de conectivitate Wi-Fi, care permite printarea si/sau incarcarea imediata a fotografiilor pe net.

Conceptul initial a pornit de la Adr Studio, dupa care a urmat parteneriatul cu Polaroid, inceput in martie 2013. Daca device-ul functioneaza precum traditionalele camere Polaroid, in ceea ce priveste realizarea fotografiilor printate, partea de sharing pe retelele sociale precum Facebook, Instagram sau Twitter este o chestiune care aduce camera Polaroid in secolul XXI.

Trecand in revista caracteristicile tehnice ale Polaroid Socialmatic observam lentila de 14 MPixeli, dublata de cea de 2 MPixeli pentru selfies, un ecran de 4.5 inch. Din pacate nu are conectivitate 3G, asa ca distribuirea se poate face doar daca te afli in preajma unui hotspot Wi-Fi.

Camera este deja disponibila pentru precomenzi pe site-ul Amazon, pretul fiind de 299 de dolari. Livrarile vor putea fi facute dupa 1 ianuarie 2015.

socialmatic-camera

O gaselnita interesanta (nu stim cat de utila se va dovedi) este si posibilitatea inserarii in poza a unui cod QR, care (teoretic) face posibila urmarirea fotografiei pe net.

Tot in teorie, avand in vedere faptul ca ruleaza o versiune de Android, Polaroid Socialmatic va putea folosi orice aplicatie (Google Drive, Dropbox, Whatsapp etc).

polaroid-socialmatic

Studiind ce ofera camera digitala Polaroid Socialmatic, nu ni se pare ca ar fi un produs revolutionar si nici macar foarte tentant. La urma urmelor cine mai printeaza fotografii, intr-o epoca in care toate se pot stoca in telefonul mobil sau pe net?

 

Share this post:

Leave a Comment