Red Hat Enterprise Linux 7.3 – performanta si securitate

'

Ultimul update adus de Red Hat platformei Enterprise Linux aduce cateva majore imbunatatiri ale performantei, ca de exemplu „bulk packet memory allocator”, care va imbunatati performantele serverelor RHEL indiferent de interfata de retea, suport pentru noua tehnologie „non-volatile memory address” si suport pentru Block SCSI si Flex Files.

In privinta securitatii, Red Hat face un pas notabil in marirea usurintei de folosire a SeLinux si imbunatatirea Identity Management (spre exemplu autentificarea smart card prin Active Directory).

RHEL 7.3 are implementate proceduri pentru recuperarea datelor in caz de dezastru informatic, ca de exemplu posibilitatea de a configura pacemaker pentru a administra mai multe websites, precum si distribuirea datelor unui cluster in mai multe locatii geografice.

Am dat numai cateva motive (in realitate sunt mult mai multe) pentru alegerea RHEL pentru instalarea unui server. fara indoiala ca Red Hat Enterprise Linux 7.3 este o optiune care trebuie luata in considerare.

rhel73

Share this post:

Leave a Comment