Rezultatele cautarilor pe Facebook vor include postarile la care aveti acces

'

Incepand de ieri a inceput sa ruleze un update la functia de cautare pe Facebook, la inceput doar pentru utilizatorii care folosesc interfata in limba engleza in versiunea desktop si pentru utilizatorii iOS (iPhone).

In principiu, veti putea cauta, dupa cuvintele cheie alese, in intreaga arhiva a postarilor tale, postarile prietenilor sau ale familiei. Rezultatele vor include numai in postarile la care aveti acces.

„Your search results are personalized and unique to you and, as always, you can only see things that have been shared with you.”

Zuckerberg a declarat ca au fost indexate peste un trilion de postari pentru a face posibil acest serviciu de cautare. Impresionant efort, oare a meritat?

Poate ca da, fiindca pentru marketeri este o veste imbucuratoare, indexarea postarilor userilor aducand o acuratete marita profilului de consumator al acestora, devenind implicit mult mai usor de targetat cu reclama. Asta se traduce prin bani mai multi in buzunarele Facebook. Daca mergem mai departe si intuim ca si cautarile vor fi analizate, extragandu-se din ele volume, obiceiuri si trenduri (in stil Google), incepem sa intelegem de ce Facebook a facut un efort atat de mare pentru a-si „multumi utilizatorii”.

However, dupa cum ar spune englezul, cautarea pe facebook nu este atat de populara si este putin probabil sa aiba un volum semnificativ, dar asta depinde si de cat de vizibila si „scoasa in fata” va fi, in design-ul paginilor de utilizator Facebook.

cautare-facebook

Asteptam impresii, spor la cautari!

 

Share this post:

2 Comments

  1. Marcu Liliana says:

    Sint MarcuLiliana,si de doua saptamini ,nu pot intra pe pagina mea.acolo imi gasesc prietenii si copiii care sint in strainatate .pagina mi a deschis o fata mea .eu sint incepatoare si cred ca am gresit cu ceva ,sau m a blocat cineva rog pe cei in masura sa ma ajute .nume utilizator Marcu Liliana,email,liliana marcu24 @gmail .com.am vrut sa imi recuperez singura dar nu am reusit si nici nu prea inteleg termenii .va multumesc va rog mult ajutati ma

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.