Samsung Galaxy C7 Pro – telefonul cu racire lichida

'

Samsung va lansa foarte curand un telefon cu racire lichida. Va fi vorba despre telefonul Galaxy C7 Pro, acesta avand incorporata aceasta modalitate revolutionara de racire a gadgetului.

 

Noul Samsung Galaxy C7 Pro este un terminal 4G dual SIM, de 5,7 inci, avand o racire lichida. Acest dispozitiv a fost lansat deocamdata doar pentru piata locala din China. El are un ecran de 5,7 inci, dar si o racire lichida. Telefonul mai vine echipat si cu numeroase specificatii de care orice iubitor de smartphone ar trebui sa tina cont. In primul rand, ecranul Super AMOLED, pe langa faptul ca va avea o diagonala de 5,7 inci, va mai fi capabil si de o rezolutie FullHD de 1080×1920 pixeli.

Procesorul va fi unul de tip octa-core Qualcomm Snapdragon 625. Acest procesor va putea ajunge la 2,2GH frecventa de lucru, avand o grafica Adreno 506. Pe langa toate aceste specificatii, telefonul va mai avea si o capacitate de 4GB a memoriei RAM si 64 de GB spatiu intern de stocare alaturi de un slot pentru un card microSD.

 

Telefonul mai vine echipat si cu o camera cu senzor avand 16 MP, dar si cu o apertura de f/1.9, precum si cu un blit LED. Functia de autofocus va fi inclusa i nacest telefon, el fiind capabil de o captura FullHD cu 30fps. Camera foto secundara va avea un senzor de 16MP cu apertura f/1.9.

 

Terminalul este unul de tip 4G, avand doua sloturi pentru cartela SIM alaturi de wi-fi 802.11. Samsung Galaxy C7 Pro mai are si un senzor de citire a amprentelor, precum si o baterie cu o capacitate de 3.300mAh, accelerometru, dar si giroscop, senzor de proximitate si unul pentru lumina ambientala. Design-ul dispozitivului vine si el cu un plus, existand mai multe optiuni de culoare pe piata cum ar fi auriu si alb, rose gold si alb sau albastru si negru.

Asteptam anuntul Samsung pentru a afla cand acest telefon va fi lansat si pe piata europeana, daca Samsung are in plan asa ceva.

 

Share this post:

Leave a Comment