Samsung Galaxy F Series – proiectul secret al celor de la Samsung

'

Cu toata atentia indreptata spre lansarea oficiala a noului Samsung Galaxy S5, eveniment care va avea loc saptamana aceasta, coreenii au profitat de ocazie si au “scapat” in presa o serie de poze cu un smartphone despre care se zice ca va face parte din noua serie Galaxy F.

Despre ecranul acestui smartphone-ul de top al acestei serii se spune ca va o rezolutie care va depasi bariera de 2K, anume se va situa in zona a 2560×1440 de pixeli. Daca luam in considerare si posibilitatea unui display de circa 5,2 inch (aproximativ 13.2 centimetri), atunci se prea poate ca noul Galaxy F sa aiba un factor PPI (pixels per inch) superior tuturor celorlalte smartphone-uri produse de competitorii directi. 

Procesorul ar putea fi SnapDragon 805 la 2.5GHz, iar camera foto se zvoneste c-ar avea 16MP si stabilizare de imagine.

Samsung-Galaxy-F

De unde acest interes pentru Samsung Galaxy F

Zvonurile despre acest proiect au inceput sa apara in urma cu cateva luni, atunci cand pe site-urile de profil au inceput sa apara zvonuri despre un proiect secret dedicat pietei high-end, un smartphone cu carcasa metalica, care nu va fi mult-asteptatul Galaxy S5.

Smartphone-ul ar urma sa aiba un procesor Snapdragon 805 in 4 nuclee, 3 Gb de RAM, specificatii la care s-ar adauga si o camera de 16 MP cu lentile Carl Zeiss. Astfel, Galaxy F ar fi net superior lui Galaxy S5, fiind creat strict pentru o clientela exclusivista. Practic, Galaxy S5 va fi produsul de referinta pentru Samsung, la fel ca in ultimii ani, iar Galaxy F ar urma sa fie produsul, creat pentru cei care vor sa aiba ultimele tehnologii de pe piata la indemana.

Conform unor surse, prezentarea oficiala ar urma sa aiba loc undeva in toamna, iar punerea in vanzare va avea loc cel mai probabil inaintea inceperii sezonului de cumparaturi de iarna.

Momentan, toti ochii fanilor Samsung sunt orientati catre lansarea lui Galaxy S5, care cu un procesor Qualcomm Snapdragon 801 (in 4 nuclee) de 2,5 Ghz si un chip 8-core Exynos 5422, 3 Gb de RAM, o camera foto de 16 MP si un display de 5.1 inch SUPER AMOLED, Galaxy S5 va fi cel mai performant smartphone al momentului, depasindu-si cu mult competitorii directi. El a fost prezentat in februarie si va fi pus in vanzare inca de la lansare, incepand cu data de 11 aprilie 2014.

Share this post:

Leave a Comment