Samsung Galaxy S8 Active – pentru aventurieri si neindemanatici

'

Construit din materiale specifice aparaturii militare, Galaxy S8 Active va avea o rama dintr-un material rezistent, dublata de niste ranforsari de protectie aflate pe colturi. Acest aparat a trecut testele specifice aparaturii militare americane (MIL-STD-810G), incluzand 21 de testari in medii improprii incluzand temperatura ridicata/scazuta, praf, socuri / vibratii, presiune joasa / altitudine inalta.

Conform comunicatului Samsung, telefonul va fi disponibil in doua versiuni: „meteor gray” si „titanium gold” si va fi lansat pe 11 august in SUA, prin AT&T (zvonurile spun ca el va fi vandut, putin mai tarziu, si de Sprint si Verizon).

Dimensiunea smartphone-ului va fi de 5.8 inch, cu ecran AMOLED Quad HD. Telefonul va fi rezistent la socuri, ecranul rezistand la caderi de la o inaltime de 1.5 metri. S8 Active va fi si rezistent la apa, tot in limita a 1.5 metri adancime, pentru o perioada de timp de pana la 30 de minute.

Telefonul va avea o camera foto principala cu rezolutia de 12MPixeli, in vreme ce cea secundara va avea 8MPixeli. In privinta securitatii, va dispunde de un scanner pentru amprenta si iris.

Bateria va avea 4200 mAh, suficient de puternica pentru o autonomie rezonabila, in cazul in care conexiunea de date nu este folosita exagerat.

Cei de la Samsung au declarat ca Samsung Galaxy S8 Active este „cel mai dur smartphone Samsung aparut vreodata”, declaratia CEO-ului Tim Baxter: „Suntem incantati sa prezentam a cincea generatie Galaxy Active, care ofera cele mai bune functii ale gamei Galaxy intr-un ambalaj extrem de rezistent”.

S8 Active va fi compatibil 5G Evolution.

Share this post:

Leave a Comment