Samsung reduce capacitatea bateriei Note 7, printr-un update software

'

In urma dezastrului provocat de problemele de supraincalzire al lui Galaxy Note 7, probleme care au dus la „explozia” catorva aparate, inclusiv al unuia manuit de un copil care a necesitat tratament medical, Samsung incearca sa limiteze posibilitatea aparitiei altor acccidente reducand posibilitatea de incarcara a bateriei pana la 60%.

Acest lucru se va face prin intermediul unui update software, care va incerca sa forteze posesorii de Note 7 sa raspunda pozitiv rechemarii in fabrica a celor 2.5 milioane de terminale deja vandute. Samsung afirma ca acest lucru este facut pentru securitatea utilizatorilor, cerandu-si inca odata scuze pentru inconveniente.

Nu este prea clar daca aceasta miscare a Samsung vizeaza fortarea posesorilor in sensul returnarii terminalelor cu probleme sau pur si simplu Note 7 nu se supraincalzeste la 60% incarcare a bateriei. Este posibil sa targeteze ambele directii.

Inlocuirea a 2.5 milioane de terminale mobile Note 7 este cea mai masiva din istoria tuturor rechemarilor in service pe care o companie a facut-o vreodata. Samsung incearca sa se credibilizeze, pierzand foarte multi bani prin aceasta inlocuire in masa, ca o companie care pune pe primul loc siguranta consumatorului. Ramane da vazut cat de sifonat va iesi din aceasta regretabila eroare tehnica.

note7-inlocuire

Share this post:

Leave a Comment