Sistem de andocare Bose SoundDock 10, Bluetooth, miniUSB, pentru iPod/iPhone, Argintiu

'

Sistemele de andocare sunt, fara doar si poate, printre cele mai noi si inovative dispozitive aparute in ultima vreme. Practic, odata ce ai un sistem de andocare ai libertatea de a asculta muzica preferata de pe dispozitivul tau mobil, la un nivel si o calitate desavarsita, fara sa fii nevoit sa achizitionezi sisteme de sunet complexe si costisitoare.

Sistem de andocare Bose SoundDock 10, Bluetooth, miniUSB, pentru iPod-iPhone, ArgintiuDesi nu este chiar foarte ieftin, acest sistem de andocare Bose SoundDock 10, Bluetooth, miniUSB, pentru iPod/iPhone este fara doar si poate printre cele mai de succes sisteme de pe piata. Motivele sunt oarecum evidente. In primul rand, aspectul sistemului este unul cu adevarat deosebit. Desi aduce putin a radio vechi, ofera o eleganta desavarsita iar culorile argintiu cu negru se potrivesc de minune si se integreaza in orice incapere cu cea mai mare usurinta.

Nu este un sistem de andocare foarte mobil, avand nu mai putin de 8.4 kg, insa date fiind functiile sale, greutatea este justificata.

Sistemul este compatibil cu majoritatea produselor lansate de Apple, incepand de la Iphone 4 si terminand cu Ipod touch si iPod Nano, cu toate astea, cu ajutorul bluetoothului poate sa fie un sistem perfect atat pentru alte smartphone-uri, tablete si laptopuri.

Pentru conectarea sistemului cu un dispozitiv bluetooth, tot ce este necesar este inlocuirea docului pentru Ipod sau Iphone cu un doc Bluetooth si totul se rezolva de la sine.

Sistemul este deosebit de puternic iar eleganta sa il face ideal pentru foarte multe momente. Fie ca vrei sa dai o petrecere, sa il folosesti pentru o intalnire romantica sau pur si simplu sa asculti muzica in confortul propriei case, sistemul celor de la Bose raspunde cu succes oricaror cerinte, facand dintr-o simpla sesiune de ascultat muzica o activitate pe care o vei face intotdeauna cu deosebita placere.

Tehnologia Bose implementata in sistem ofera experiente deosebite si o varietate foarte mare a tonalitatilor. Practic, vei putea aprofunda foarte bine fiecare linie de bass, pana la cele mai joase tonalitati si te vei putea bucura de toate sunetele inalte pana intr-acolo incat sa consideri muzica un real rasfat.

Datorita portului Video Output, poti folosi sistemul si pentru a viziona filme si videoclipuri, ducand calitatea sunetului la un alt nivel.

Practic, sistemul de andocare Bose SoundDock 10, Bluetooth, miniUSB, pentru iPod/iPhone este o varianta excelenta pentru toti cei care vor un sunet de calitate pentru gadgeturile pe care le detin. Desi nu este foarte ieftin, reuseste sa fie extrem de apreciat, deoarece ofera eleganta, sunet superior si comoditate.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.