Sistem de andocare LG ND8520, Wi-Fi, pentru iPod/iPhone, Negru

'

Pasionatii de muzica sunt constienti ca un sistem de andocare este un dispozitiv esential, mai ales in momentul in care detii un smartphone sau o tableta si vrei ca acestea sa furnizeze sunet de cea mai buna calitate. Ofertele de pe piata pentru astfel de dispozitive sunt deosebit de variate si raspund cu succes numeroaselor cerinte pe care le au utilizatorii.

Una dintre cele mai bune variante insa, este sistemul de andocare de la LG, ND8520. Acesta reuseste sa ofere solutii eficiente atat in ceea ce priveste aspectul care este cu adevarat deosebit, cat si in ceea ce priveste calitatea sunetului.

Sistem de andocare LG ND8520, Wi-Fi, pentru iPod-iPhone, NegruAspectul te va uimi cu siguranta. Sistemul de la LG este construit sub forma unui cub rubick, unsa cu doar 2 culori: negru si gri. Aspectul reuseste fara doar si poate sa uimeasca si sa atraga utilizatorii, chiar si pe aceia care nu sunt atat de pasionati de sunet.

Pana la urma insa, sunetul este cel mai important iar sistemul celor de la LG nu dezamageste, Cele 2 boxe de care dispune ofera o putere muzicala de nu mai putin de 80 de W, o putere uriasa, daca tinem cont de marimea sistemului, care poate sustina fara probleme o petrecere de mari dimensiuni.

Compatibilitatea sistemului pentru andocare se adreseaza gadgeturilor Iphone si Ipod, asadar, acest sistem este util pentru tine doar daca detii un astfel de aparat. Conectivitatea se face prin mai multe metode, fie prin audio In , fie prin USB Host 2.0, fie prin docking.

Pentru cei care apreciaza radioul, sistemul beneficiaza si de o antena FM, cu ajutorul careia poti sa asculti posturile preferate la o calitate exceptionala. Functiile sistemului nu se opresc strict la partea muzicala. Acesta dispune si de o alarma, in cazul in care vrei sa te trezesti intotdeauna la timp si de un ceas cu care iti poti controla timpul si iti poti organiza mult mai bine programul.

Per total, sistemul de andocare de la LG este un dispozitiv ideal pentru detinatorii de produse Apple, care ofera sunet de cea mai buna calitate, un aspect impecabil si reuseste sa completeze cu succes atat designul unei camere, cat si timpul liber, intr-o forma cu adevarat deosebita.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.