Sistem de andocare LG NP6530, USB, Bluetooth, pentru iOS / Android, Argintiu

'

Un sistem de andocare reuseste sa aduca o experienta complet noua si deosebita unui utilizator de gadget de ultima generatie, fie ca e vorba de un smartphone, o tableta sau un simplu mp3 player. Acest deosebit dispozitiv amplifica sunetul redat de gadgetul tau si o face in asa fel incat sa te bucuri de muzica de cea mai buna calitate, fara sa fie nevoie de un sistem de sunet greoi si costisitor.

Cei de la LG au reusit sa construiasca sisteme de andocare de cea mai buna calitate, pentru majoritatea gadgeturilor cu iOS si Android. Din aceasta categorie face parte si acest sistem de andocare LG NP6530, USB, Bluetooth, pentru iOS / Android, care uimeste in primul rand prin aspect, ca mai apoi sa se ridice la nivelul asteptarilor prin sunet si prin calitate.

Sistem de andocare LG NP6530, USB, Bluetooth, pentru iOS-Android, ArgintiuAspectul este pe cat de simplu pe atat de interesant. Practic, sistemul este o bara triunghiulara, ceva mai lunga de 20 de centimetri, care emite sunete de calitate excelenta. Culoarea sa este alba/argintie si reuseste sa se integreze cu usurinta in absolut orice incapere, datorita faptului ca este o culoare neutra.

Pe langa aspect insa, sistemul dispune si de functii de ultima generatie. Sunetul este deosebit de puternic pentru marimea pe care o are sistemul, oferind nu mai putin de 20 W RMS, o putere suficient de mare pentru ascultarea muzicii in confortul propriei case sau chiar pentru organizarea unor petreceri de neuitat.

Calitatea sunetului este amplificata de caracteristici deosebite, precum Bass & Sound si Bass Blast care reusesc sa ofere un bass excelent, sau sound Sync care sincronizeaza sunetele redate in asa fel incat sa uimeasca prin acuratete si eleganta.

Sistemul dispune de o baterie LiIon care poate sa reziste pana la 15 ore, in functie de modul in care este folosit. Acesta se reincarca prin micro USB si ofera in felul acesta flexibilitate superioara.

In ceea ce priveste gadgeturile, acestea se conecteaza foarte simplu, datorita bluetooth-ului integrat. Practic, tot ce trebuie sa faci este sa activezi bluetooth-ul smartphone-ului tau si poti reda orice melodie de pe acesta intr-o mod de-a dreptul excelent.

Cu un pret mediu si cu functii de ultima generatie, sistemul de andocare LG NP6530, USB, Bluetooth, pentru iOS / Android este fara doar si poate o optiune excelenta pentru toti cei care vor un sunet puternic pentru gadgeturile lor, venit dintr-un dispozitiv discret si foarte elegant, care sa joace cu usurinta atat un rol estetic cat si un rol functional puternic.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.