Sistem de navigatie – Smailo HD 5.0

'

Navigatie GPS Smailo HD 50

Sistemele de navigatie, mai exact GPS-urile au inceput sa fie din ce in ce mai cautate, intrucat le face soferilor „viata mai usoara”. Cand esti intr-o zona pe care nu o cunosti, aceste sisteme de navigatie sunt vitale, fiindca te ghideaza fara eroare spre locul unde doresti sa ajungi.

Unul din sistemele de navigatie pe care-l recomand este Smailo HD 5.0, un sistem de navigatie performant, care combina utilul cu placutul. Acesta are un procesor Mediatek 3351, cu o frecventa de 468 MHz, procesor care asigura o utilizare rapida si eficienta a sistemului de navigatie.

Memoria este de tip flash, iar acest sistem de navigatie accepta carduri microSD. Unul din avantajele acestui sistem de navigatie este ecranul de 5″, calitatea imaginii fiind nemaipomenita. Pe langa harta care este afisata pe ecran si care este de o calitate foarte buna, pe acesta mai pot fi vizionate fotografii sau video-uri, in orice moment, fie ca sunteti in trafic, fie ca va aflati in parcare. Faptul ca poate folosit prin intermediul touchscreen-ului aduce un avantaj utilizatorilor, intrucat le usureaza munca, nemaifiind nevoiti sa tasteze, intrucat printr-o simpla atingere a ecranului puteti introduce destinatia la care doriti sa ajungeti, iar Smailo HD 5.0 va va ghida rapid si sigur la destinatie, iar tehnologia touchscreen este foarte cautata in zilele noastre, asa ca acest sistem este in pas cu tehnologia din prezent.

Rezolutia este 480×272, una nemaipomenita in raport cu marimea ecranului, iar detaliile sunt de calitate foarte buna, vizibile, placute la privire.

Cautarea adreselor se face foarte usor, sistemul dispunand de un program de auto-completare, atat timp cat combinatiile de litere au sens. Pe ecran se afiseaza si semnele de circulatie, denumirile strazilor din apropiere, distanta atat pana la destinatie, cat si pana la urmatoarea strada pe care va trebui sa mergeti, iar banda corecta este indicata de o sageata, astfel incat sa stiti cand sa schimbati banda de mers.

Un alt avantaj al lui Smailo HD 5.0 este faptul ca dispune de un modul Bluetooth, care va face posibila perluarea si efectuarea de apeluri telefonice fara a ridica mainile de pe volan, astfel prevenind riscul accidentelor cauzate de lipsa de atentie in trafic. Pe langa aceasta, Smailo 5.0 face posibila conectarea la internet prin intermediul telefonului mobil, cu ajutorul profilului DUN, comenzile vocale fiind preluate de sistemul stereo al vehiculului prin intermediul Transmitatorului FM.

Sistemul de navigatie dispune de intrare pentru casca Stereo Jack de 2.5mm, calculator, convertor unitati de masura si microfon.

Smailo HD 5.0

Dimensiunile acestui sistem de navigatie sunt de 128 x 82 x 13mm, oferind un aspect placut si usor de manevrat aparatului. Acesta dispune de suport de prindere cu ventuza pentru parbriz, manual de utilizare in limba romana, ghid rapid de utilizare, Stylus si de husa de protectie, toate fiind incluse in pret.

Bateria este de tip Li-Pol, de 900 mAh, care poate dura, in timp ce este folosita, pana la maximum 2.5 ore, nefiind nevoiti sa incarcati aparatul foarte des.

In concluzie, acest sistem de navigatie este unul foarte placut la folosire, usor de folosit si care dispune de cea mai noua tehnologie in materie de sisteme de navigatie. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, pretul fiind unul foarte accesibil.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.