Sistem Desktop HP Pro 3500 MT cu procesor Intel i3-3240 3.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB

'

HP Pro 3500 MT este un sistem Desktop care aduce functii deosebite si un hardware puternic, la un pret mediu. Primul lucru care iese in evidenta la acest sistem este procesorul. Acesta face parte din familia Intel CoreTM i3-3240 si are o frecventa de 3400 Mhz.

Nici memoria Cache a procesorului nu se lasa mai prejos, avand  3072 KB. Pentru procesor au fost folosite mai multe tehnologii, precum Intel Wireless Display, Intel Clear Video HD, Intel Hyper Threading, Intel Virtualization sau Intel anti Theaft.

Sistem Desktop HP Pro 3500 MT cu procesor Intel i3-3240 3.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GBPlaca de baza cu care vine echipat acest desktop dispune de o placa video integrata de tip Intel Hd Graphics care iti va oferi o experienta deosebita in ceea ce priveste filmele sau jocurile, o placa de retea integrata si o placa de sunet, de asemenea integrata.

Viteza foarte mare a calculatorului este data, pe langa procesor si de memoria Ram care se ridica la 4096 Mb si ruleaza la o frecventa de 1333 de Mhz.

Daca ai foarte multe fisiere pe care trebuie sa le stochezi, nu trebuie sa iti faci probleme. Capacitatea de stocare este suficient de mare pentru a salva 8000 de ore de muzica sau 125 de filme la o calitate DVD. Hdd-ul de memorie dispune de 500 Gb si de o interfata Sata  care are o viteza de rotatie de 7200 rpm. Calculatorul mai vine echipat cu o unitate optica de tip DVD+/-Rw.

Faptul ca vine fara un sistem de operare instalat, iti da posibilitatea sa iti alegi un sistem de operare potrivit pentru tine. Ai de ales intre foarte multe tipuri de Windows, sau chiar variante gratuite, precum Ubuntu.

Cu o greutate de 6.93 Kg, acest Desktop nu se poate lauda cu o mobilitate deosebita, motiv pentru care este dedicat celor care isi petrec foarte mult timp la birou. Sistemul mai dispune de 6 porturi USB 2.0 si diverse porturi pentru audio, pentru VGA sau pentru casti si microfon.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.