Sistem Desktop PC Dell Vostro 270 MT procesor Intel i5 3.20GHz, 4GB, 1TB HDD, nVidia GeForce

'

Sistemul Desktop Pc Dell Vostro 270 este un sistem cu adevarat puternic, ce iti va permite sa faci numeroase lucruri. Fie ca ai nevoie de prezentari diverse la locul de muca, fie ca vrei sa te joci sau pur si simplu sa te relaxezi ascultand muzica sau urmarind filmele preferate, acest sistem este solutia rapida si eficienta.

 

vostroCu un procesor Intel Core i5 de ultima generatie, reuseste sa furnizeze o viteza deosebita. La acest lucru contribuie si frecventa procesorului de 3200 Mhz sau dimensiunea Cache de 6144 kb. Procesorul este construit cu mai multe tehnologii de cea mai buna calitate, cum ar fi Intel InTru 3D, Intel Wireless Display, Intel Clear Video HD, Intel Virtualization sau Execute Disable Bit.

Placa de baza dispune de o placa video Intel HD Graphics, care face posibila o calitate deosebita a imaginii, fie ea in jocuri, fie in filme, de o placa de retea si o placa de sunet. De asemenea, dispune de un modul wireless 802.11 b/g/n care iti va permite sa te conectezi la internet fara sa insiri cabluri peste tot prin casa sau prin birou.

 

Nici capacitatea Ram nu este de neglijat. Aceasta are 4096 Mb DDR 3 si ruleaza la o frecventa de 1600 Mhz. Memoria video este sustinuta si de un chipset nVidia dedicat cu o capacitate de 1024 Mb. Modelul placii video este nVidia Geforce GT 620.

 

Cu acest sistem nu trebuie sa iti faci probleme nici in ceea ce priveste sistemul de operare. Vine cu Ubuntu versiunea 11.10 instalata, un sistem de operare foarte fiabil si rapid cu care iti vei putea face treaba fara probleme.

Transferul de date se va face prin 4 porturi USB 3.0 de mare viteza si 2 porturi USB 2.0. De asemenea, sistemul dispune si de 1 port HDMI, unul VGA, unul RJ-45 si unul audio.

Cu o greutate de 7.9 kg, Dell Vostro 270 nu este dedicat celor care vor mobilitate, ci acelora care isi doresc performanta deosebita, insa o vor intr-un singur loc.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.