Sony Xperia T2 Ultra (dual SIM) – Pret de Lansare

'

Smartphone-ul anuntat de compania japoneza Sony, pe 14 ianuarie 2014, pare ca va fi lansat pe piata in luna aprilie, avand in vedere ca reprezentanta Sony Rusia a anuntat oficial acest lucru. Daca pe piata ruseasca va fi disponibil din aprilie, nu e niciun motiv pentru ca Sony Xperia T2 Ultra (dual SIM) sa nu apara si in Europa, in acelasi interval de timp.

Sony-Xperia-T2-dual-sim

Sony Xperia T2 Ultra – dual SIM – Pret si Specificatii tehnice

Noul phablet de la Sony va costa sub 400 de Euro (cel mai probabil in jur de 360 de Euro), spun surse de incredere, iar specificatiile tehnice sunt dupa cum urmeaza:

– Dimensiuni: 165.20 x 83.80 x 7.65 mm si greutate 172 de grame

– display capacitiv de 6 inch, LED IPS, ajutat de tehnologia Triluminos™, precum si de Mobile BRAVIA® Engine 2.
Rezolutia ecranului este 720×1080 pixeli si 16,777,216 culori. Tehnologia Triluminos™, al carei proprietar este Sony, ofera imagini superbe, in culorii vii si naturale.

sony-display-triluminos

 

In clipul de mai jos puteti afla mai multe despre tehnologia TRILUMINOS™ Display si X-Reality BRAVIA.

camera foto principala dispune de o rezolutie de 13 megapixeli iar cea secundara de 1.1 megapixeli (camera principala poate filma Full HD, Sony Exmor RS®)

– telefonul are un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 care lucreaza la o frecventa de tact de 1.4 GHz si 1 GB RAM. Capacitatea de stocare este de 8GB, expandabila prin card micro SD.

– in privinta conectivitatii putem spune ca are Wi-Fi, 3G, Bluetooth, NFC.

– bateria are o capacitate de 3000mAh

Spre deosebire de Xperia Z Ultra, T2 Ultra nu este rezistent la praf si apa.

Telefonul Sony Xperia T2 Ultra vine cu sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean, dar se pare ca va primi destul de rapid un update la 4.4 KitKat. Este disponibil atata in varianta cu un SIM cat si in varianta dual SIM.

Nu se cunoaste, deocamdata, data exacta de la care va fi disponibil si in Romania, dar e cel mai probabil ca aceasta sa fie e undeva prin luna mai. Pretul va fi in jur de 1600 RON.

 

 

Share this post:

Leave a Comment