Tableta Allview Viva H10HD – Pret si Specificatii

'

Dupa ce a spart gheata cu telefoanele Dual SIM cucerind piata romaneasca a telefoanelor inteligente ieftine, sub brandul Allview au aparut primele tablete productie romaneasca. Modelul cu care au intrat pentru prima data in magazinele de specialitate a fost AllDro care a fost lansat in anul 2010.

Tabletele sunt dispozitive care inglobeaza intr-o singura unitate monitorul, bateria si unitatea de procesare. Din punct de vedere al performantei, nu exista diferente majore intre o tableta Allview si o tableta produsa de un brand de renume.

vezi-pret-model

 

Ultimul model de tableta lansat de Allview poarta numele de Viva H10HD

Datorita ecranului de 10.1 inch, este o placere sa navighezi pe internet, sa joci jocuri sau sa urmaresti filme. Datorita tehnologiei IPS, unghiul de vizualizare este foarte larg, imaginile si textele avand o claritate de invidiat datorita rezolutiei HD. Filmele FullHD pot fi urmarite comod din fotoliu daca folositi husa special creata pentru aceasta tableta, care poate fi pliata devenind un suport pentru tableta.

allview-viva-h10hd

Cand am spus ca nu sunt diferente semnificative de putere intre tableta Allview si o tableta a unui brand cunoscut, ne-am referit la procesorul Quad Core de 1.3 GHz cu care este dotat acest model. Placa grafica Mali 400 MP2, impreuna cu memoria de 1Gb RAM sunt garantele unei viteze de procesare extraordinare. Memoria interna de baza este de 8Gb putand fi extinsa pana la 32 Gb cu ajutorul unui card microSD. In acest fel muzica preferata, filmele si pozele dragi pot sa va insoteasca peste tot, ajutate fiind de portabilitatea deosebita a acestei tablete Allview.

Cand vine vorba de o tableta, eficienta sa consta in primul rand in aplicatiile pe care le poate rula. Datorita sistemului Android 4.4 Kit Kat, exista o serie de avantaje precum tranzitia mai cursiva intre ecrane, interfata mai prietenoasa pentru utilizatori, editorul de imagini mult imbunatatit, multitaskingul mai rapid. Prin acest sistem de operare se reduce consumul de resurse si apare posibilitatea de conectare la o imprimanta prin aplicatia Cloud printing.

Cu tableta Allview Viva H10HD te poti loga prin intermediul placii wireless la orice retea disponibila, avand internetul cu tine oriunde ai merge. Este posibila totodata conexiunea 3G la internet prin intermediul operatorilor de telefonie mobila la viteze HSPA+. O diferenta majora o constituie functia de apelare, in felul acesta putand sa fii alaturi de cei dragi, oriunde ai fi. Totodata, cu aceasta tableta este posibil si apelul video daca si apelantul are un dispozitiv compatibil. Tableta dispune si de Bluetooth prin care poti conecta tableta la o multime de aparate compatibile.

La modelele mai noi de tablete Allview, aplicatia preinstalata Sygic a devenit obisnuita. Desi e doar o varianta demonstrativa pe care o puteti folosi doar 30 de zile, veti avea suficient timp pentru a vedea utilitatea unui soft de navigatie pe tableta dumneavoastra. Aplicatia are o interfata usor de folosit, este extrem de acurata si nu necesita conectarea la internet.

Indiferent ca veti opta pentru un model de culoare alba sau unul de culoare neagra, aspectul este modern si elegant iar capacul din aluminiu ofera tabletei Alview un plus de distinctie.

 

Share this post:

3 Comments

  1. Marius says:

    Nu cred ca mai e ultimul model, insa m-ar interesa daca se poate sa se ofere si ceva mai multa performanta…

  2. Ionut says:

    Mai nou sunt unele laptopuri noi ce sunt pune in comert fara blutooh, asa ca aceasta tableta dupa parerea mea isi poate gasi diferite intrebuintari, sper totusi ca automomia sa prezinte ceva rezonabil.

Leave a Comment