Tableta Apple Mini iPad, 16GB, Wi-Fi, Neagra

'

Apple a adus intotdeauna produse de cea mai buna calitate pe piata. Mini iPad nu iese din aceasta categorie si pentru un pret mediu aduce numeroase functii impresionante. Tableta vine cu dimensiuni reduse, de 200x 134.7 x 7.2 mm si o greutate care o face extrem de usor de purtat peste tot, doar 308 grame. Culoarea neagra ii da un aspect business iar ecranul de  7.9 inch ii permite navigarea prin numeroase aplicatii sau urmarirea filmelor si jocul celor mai noi jocuri la un nivel superior.

Mini ipadPartea Hardware este cu adevarat puternica. Procesorul Dual Core A5 caruia i se adauga o memorie este suficient pentru a rula orice aplicatie la cea mai buna viteza. Memoria flash are 16 Gb, mai mult decat majoritatea tabletelor de pe piata, asadar, stocarea nu va fi o problema.

Mini ipad dispune de 2 camere, pentru a permite utilizatorului comunicarea in cel mai bun mod posibil. Camera din spate este de calitate superioara, avand 5 Mp, iar camera din fata, desi are doar 1.2 Mp, permite Face Time Gd si face comunicarea video foarte eficienta.

Conectarea la internet se face prin reteaua Wifi 802 a/b/g/n intr-un mod foarte rapid. Tableta Apple Mini iPad mai dispune si de bluetooth.

check_price1

Un punct forte al acestei tablete il reprezinta bateria. Aceasta tine pana la 10 ore de functionare, permitand utilizatorului sa se joace, sa citeasca, sa se uite la filme sau sa faca absolut tot ceea ce doreste.

Sistemul de operare Apple da liber la distractie, deoarece ai acces la cele peste 275000 de aplicatii disponibile in Apple Store. O parte din ele vin preinstalate, precum twitter, facebook sau maps, insa tu ai libertatea de a-ti alege majoritatea aplicatiilor pe care le vei rula.

Per total, Tableta Apple Mini iPad este o tableta cu adevarat performanta si se adreseaza celor care vor calitate la un pret mediu.

 

Share this post:

Leave a Comment