Tableta ASUS Google Nexus 7, NVIDIA Tegra 3 Quad-core, 16GB, Wi-Fi

'

Daca pentru tine o tableta inseamna atat eleganta cat si performanta, Tableta ASUS Google Nexus 7 este o solutie de luat in calcul. Cu un pret mediu, aceasta iti aduce cele mai puternice aplicatii si numeroase functii care ti-ar putea fi de ajutor.

Partea Hardware este extrem de puternica, incepand cu procesorul ARM Cortex A9 care ruleaza la 1200 MHz si continuand cu memoria de 1024 DDR, Asus Google Nexus 7 poate raspunde pana si celor mai pretentioase cerinte. Placa video ULP GeForce ofera o experienta video incredibila, care se transpune la cea mai buna calitate pe ecranul Led Backlit de tip IPS LCD, cu touch screen capacitiv. Acesta poate rula la o rezolutie maxima de 1280×800 HD.

Tableta Google Nexus 7 II cu procesor Quad-CoreIn ceea ce priveste memoria flash, Nexus 7 dispune de 16 Gb, insa poate fi extinsa destul de mult cu ajutorul unui card de memorie.

Unul din punctele forte ale acestei tablete este autonomia bateriei. Cei 4325 de mAh permit o redare video HD de 9 ore, o navigare pe internet de 10 ore si un timp de citire tot de 10 ore. Timpul de standby este de pana la 300 de ore, asadar, experienta cu Nexus7 va fi de lunga durata.

Daca vrei sa comunici, o poti face foarte usor cu ajutorul camerei de 1.2 Mp care permite apeluri video. Conectarea la internet se face prin reteaua wifi 802.11/b/g/n. De asemenea, tableta mai dispune si de o conexiune bluetooth.

Dimensiunile de 198x120x10.5 mm si greutatea de 0.340 fac din aceasta tableta una extrem de portabila. Sistemul de operare instalat este Android si permite rularea a numeroase aplicatii de cea mai buna calitate. De asemenea, permite accesul la o baza de aplicatii extrem de puternica: Android Market. Chiar daca ai acces la numeroase aplicatii, tableta vine si cu numeroase aplicatii instalate precum image editor, organizator, google search, google maps sau playere mp3 si mp4. De asemenea, mai dispune si de un accelerometru, un GPS sau un giroscop.

 

 

Share this post:

Leave a Comment