Tableta ASUS Memo Pad HD 7, Procesor Quad-Core MediaTek 8125 1.2GHz, IPS LED Backlight capacitive multi-touch 7″, 1GB DDR3L, 16GB Flash, Wi-Fi, Android 4.2 Jelly Bean (Albastru)

'

ASUS Memo Pad HD 7 este o tableta cu adevarat performanta, care vine la un pret extrem de rezonabil, tinand cont de ceea ce poate face. In primul rand, primul lucru care iti sare in ochi in momentul in care ai ocazia sa o vezi, este aspectul. Aceasta are doar 302 grame si dimensiuni de 196.8 x 120.6 x 10.8, perfecta pentru o mobilitate foarte mare si pentru o utilizare comoda. Diagonala de 7 inch este suficienta pentru ecranul de tip Led Backlight IPS, capacitive multitouch in 10 puncte, care permite chiar si simularea unui pian, la perfectie.

Culoarea albastra este diferita de culoarea altor tablete, insa o face unica si foarte interesanta.

Tableta asus memo pad hd 7Partea Hardware este partea in care ASUS Memo Pad HD 7 aduce forta. Cu un procesor MediaTek 8125 quad core, permite aproape orice, ducand jocurile si rularea aplicatiilor la un nivel extrem de cursiv si rapid. Procesorul are o frecventa de 1200 Mhz si este ajutat de o memorie Ram de 1024 Mb DDR3, facand aceasta tableta la fel de puternica precum un calculator.

Memoria Flash este mai mare decat la majoritatea tabletelor. Cei 16 Gb sunt suficienti pentru stocarea a numeroase informatii, insa daca nu ajung, acestia pot fi extinsi cu inca 32 Gb.

ASUS Memo Pad HD 7 dispune si de 2 camere, pentru a face comunicarea video foarte simpla. Camera frontala dispune de 1.2 Mp, in timp ce camera secundara, de pe spatele tabletei are 5 Mp. Difuzoarele incorporate completeaza experienta, permitandu-ti o vizionare de filme sau o comunicare cu prietenii cat mai naturala.

Conectarea la internet se face prin reteaua wireless, datorita placii wifi de tip 802.11 b/g/n. De asemenea, aceasta tableta mai contine si o conectare bluetooth, precum si o conexiune micro USB. Daca te ratacesti poti apela la GPS-ul incorporat pentru a-ti arata drumul iar autonomia tabletei nu trebuie sa iti provoace griji, deoarece bateria ii poate genera energie pentru pana la 10 ore de consum. ASUS Memo Pad HD 7 vine cu sistemul de operare Android, preinstalat si permite descarcarea a numeroase aplicatii din Android Market.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.