Tableta ASUS T100TA – Pret si Caracteristici Tehnice

'

Pentru cei în continuă mișcare este mai delicat să găsești un gadget potrivit.

Fie nu îți satisface toate cerințele, fie este prea greu și incomod, fie bateria nu este suficientă, fie pretul este prea mare.

Pentru astfel de persoane, marii producători au venit cu câteva soluții interesante.

 

Unul dintre ele vine de la ASUS și se numește T100TA. Este o tabletă de 10 inch foarte performantă și cu tastatură dock la pachet, pentru a ajuta utilizatorul să navigheze mai ușor.

 

Tableta ASUS T100TA a fost prezentată la Intel Developer Forum

 

ASUS-T100TA

 

In mod evident, tableta dispune de un procesor Intel. Acesta este un ATOM Z3740 quad core cu arhitectură pe 64 de biți și 22 nm la o frecvență de 1.33 GHz.

Are Turbo Boost ce permite procesorului să ajungă la frecvența de 1.9 GHz.

Placa video este integrată de tipul Intel HD Graphic, memoria RAM este de 2 GB, iar spațiul de stocare poate fi de 32/64 de GB eMMC sau HDD de 500 de GB. Are slot microSD pentru extindere capacitate de stocare.

 

Ecranul tabletei măsoară 10.1 inch în diagonală, este de tip IPS și rezoluție 1366 x 768 pixeli, asta se traduce în culori foarte bune, vizibilitate din toate unghiurile și o imagine foarte clară. Pe partea de conectivitate tableta se laudă cu Wi-Fi 801.11 b/g/n, Bluetooth, microUSB și microHDMI.

 

Tot ansamblul cântărește 550 de grame, deci destul de ușor de cărat după tine, iar bateria de 31 Wh și 2 celule Li-Polymer promite 11 ore de funcționare. Împreună cu tastatua detașabilă se ajunge la 1.1 Kg, dar câștigați un port USB 3.0.

Tableta-ASUS-T100TA

Astfel că aveți la îndemână un o tabletă ce poate înlocui foarte ușor funcțiile unui notebook. Împreună cu tastatură andocabila veți transformă device-ul într-o masinărie gata să vă satisfacă toate cerințele de productivitate. Procesorul este ideal pentru un consum de energie redus, dar și destul de eficient atunci când aveți nevoie de putere de procesare de buzunar.

 

Design-ul este un plus atunci când supuneți tableta la călătorii lungi, datorită materialului rezistent din care este făcută nu se va murdări sau zgâria foarte ușor. În România, tableta ASUS T100TA este disponibilă la un preț de ~1900 de lei și în acest pachet o să găsiți incluse licență de Windows 8.1 și Microsoft Office Home & Student.

check_price1

Share this post:

3 Comments

 1. Adi says:

  In ceea ce priveste calitatea nu pot reprosa nimic, insa sa fiu sincer in ceea ce priveste procesoarele si performantele acestora pot spune ca nu prea vorbeste experienta din mine, motiv pentru care as vrea tare mult sa citesc un articol despre procesoare si rolul, performanta acestora.

 2. Marian says:

  Nu ne faci si noua o favoare si ne spuiterog care sunt toate aceste tablete ce ofera o astfel de bucurie tehnologica?
  Ma gandesc ca o tagorie, cateva tagguri ar prinde bine atat pentru vizitatori cat si pentru google si pentru seo-ul site-ului.

 3. Ionut says:

  Din experienta mea, cei de la Asus ofera o proasta incalzire a laptop=uri, sper doar sa nu fie aceasi problema si la tablete.
  Insa ma gandesc ca un articol care sa ne ajute sa intelegem mai bine aceasta problema cred ca ar fi ami mult decat bine.

Leave a Comment