Tableta Serioux S700TAB, 1.3GHz, Android 4.0.3, TFT LCD 7″, 4GB, Wi-Fi

'

Pentru cei care au buget redus insa doresc o tableta care sa indeplineasca cat mai multe functii, Serioux S700TAB este tableta perfecta. Cu un pret de pana in 300 de lei, produsul vine cu numeroase functii, aduse in general de tablete mult mai scumpe.

 

Tableta Serioux S700TAB,Procesorul ARM Cortex A8 ruleaza la o frecventa de 1300 MHz, suficient pentru a rula numeroase aplicatii. Memoria, desi nu este chiar cea mai mare de pe piata, este rezonabila. Cei 512 Mb DDR permit o functionare cursiva si rapida.

In ceea ce priveste capacitatea de stocare, Serioux S700TAB dispune de 4 Gb memorie flash, insa aceasta se poate mari pana la 32 Gb cu ajutorul unui card de memorie.

Tableta arata chiar bine, fiind construita din materiale de calitate si dispune de un service excelent, cu o garantie de 3 ani.

Ecranul are 7 inch si permite rularea majoritatii aplicatiilor din Android Market la nivel maxim. Ecranul ruleaza la o rezolutie maxima de 800×480, suficient pentru marimea sa si are un touch screen multi touch in 5 puncte. Sistemul de operare Android instalat pe aceasta tableta este extrem de complex si iti da acces la cele mai noi aplicatii  si jocuri.

Serioux S700TAB este o tableta chiar aratoasa. Dimensiunile sale de 199x122x9 mm si greutatea de doar 300 de grame, o fac foarte usor de purtat peste tot.

 

Bateria tine si ea destul de mult, permitandu-ti cateva ore bune de functionare. Puterea ei este de 2400 de mAh si promite un timp de viata rezonabil.

 

Conectarea la internet se face prin reteaua wireles de tip 802/11 b/g/n. Odata contectat la internet, poti efectua si apeluri video datorita camerei incorporate, de 0.3 mpx.

Per total, Serioux S700TAB o tableta cu o performanta medie insa cu un pret redus, care poate raspunde cerintelor utilizatorilor ce nu isi doresc extrem de multe de la o tableta, dar vor rezistenta, viteza si simplitate.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.