Tableta Xiaomi la un pret incredibil

'

Surse din industria tech, citate de Business Korea, afirma ca producatorul de telefonie mobila Xiaomi intentioneaza sa-si consolideze pozitia pe piata tabletelor low cost din China, unde este deja pe locul 3, cu 7% din numarul total de tablete, in urma liderului Apple (30%) si Samsung (7.6%).

“When the technical specifications of the new model and the price of existing products are taken into account, the price of the tablet PC will be around 599 yuan (108,000 won, or US$98). It is likely to be launched early next year.”

Impresionant este faptul ca Xiaomi a reusit sa castige aceste 7 procente vanzand un singur model de tableta, de 7.9-inch, numita Mi Pad, cu pretul de 240 de dolari.

Xiaomi

Noua tableta low-cost va avea dimensiunile ecranului de 9.2 inch si rezolutia de 1280×720. Procesorul este probabil sa fie Qualcomm Snapdragon 410 la 1.2GHz, ajutat pe partea de grafica de un GPU Adreno 306. Memoria RAM va fi de 1GB iar capacitatea de stocare va fi de 8GB. Este de asteptat ca tableta sa dispuna de LTE si Wi-Fi.

Pretul noii tablete Xiaomi se va situa sub 100 de dolari.

Sistemul de operare instalat de Xiaomi pe device-urile sale este MIUI, o versiune modificata de Android folosita de aproximatix 70 de milioane de persoane.

Produsele Xiaomi au trecut de granitele Chinei, fiind lansate cu succes pe piete emergente precum India, Singapore, Malaezia, Philippines si Indonezia.

 

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.