Tablete pentru cei mici

'

Producatorii au inceput sa opteze si pentru tablete special dedicate celor mici. Pe langa distractie, aceste tablete pot reprezenta si un instrument educativ. Explicatia este ca preturile tabletelor cu Android au scazut destul de mult, motiv pentru care acestea au inceput sa fie alese drept cadouri pentru cei mici.

Producatorii au inceput sa lanseze tablete ieftine special concepute pentru copii. Copiii pot utiliza tabletele pentru diverse puzzle-uri sau pentru a-si imbunatati cunostintele elementare de matematica. De asemenea, tabletele mai sunt utile pentru prescolarii care inca nu stiu cum sa scrie sau sa citeasca. O tableta ieftina este tot ce-i trebuie unui copil pentru a rula aplicatii educationale. Este foarte posibil ca un copil sa scape tableta pe jos, iar daca tableta este ieftina, atunci pagubele nu vor fi prea mari.

Allview Speed Quad este o tableta destul de ieftina… chiar foarte ieftina. Pretul unei astfel de tablete este de doar 200 de lei. Diagonala ei este de 7 inch, avand 512 MB RAM si 8GB pentru diversele date. Tableta se poate conecta la internet prin Wi-Fi, aceasta suportand chiar si vizualizarea filmelor in format FullHD.

O alta tableta destul de ieftina este Evolio Axis. Aceasta are un pret de doar 330 de lei. Ea are o diagonala de 7 inch, 1 GB RAM si 8 GB pentru stocarea datelor. Mai este echipata si cu conectivitate Wi-Fi, fiind compatibila cu numeroase modemuri 3G. Autonomia acestei tablete este de pana la 5 ore.

Asus MeMO Pad costa 400 de lei. Tableta are 1 GB RAM si 8 GB pentru stocarea datelor. MeMO Pad are o autonomie de pana la 6 ore si jumatate, cantarind 288 de grame. Ea este extrem de usoara, iar acest lucru ar putea insemna ca poate fi utilizata de copii fara nici o grija.

Vonino Sirius EVO QS este o tableta de 450 de lei si poate fi o optiune pentru voi, cei mici.

Share this post:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.